LOADING

Type to search

Hudfornyelse med Co2-laser

velvære

Hudfornyelse med Co2-laser

Novela1

Kosmetisk syke­pleier Nanna Vinje har lang erfaring med Co2-laser.

Novelaklinikken tilbyr et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner som gir svært gode resultater. Klinikken har syv avdelinger rundt i landet, og to av dem ligger i Bogstadveien og på Skøyen. I rolige, behagelige omgivelser får kundene behandlinger innen laserbehandlinger, figurforming og hudterapi.

Novela2

Teamet på Novelaklinikken i Bogstadveien.

Co2-laser, Restylane, Botox og SmartLipo Sculpting er noen av behandlingene som tilbys hos Novelaklinikken. Her behandles man av erfarne leger og kosmetiske sykepleiere som setter kvalitet og ekspertise i hovedfokus.
– Co2 er en laser som strammer opp huden, samtidig som den gir en hudfornyelse. Laseren tilsvarer en dyp kjemisk peeling hvor man stimulerer bindevevet, forteller kosmetisk sykepleier Nanna Vinje på Novelaklinikken Bogstadveien. – Laseren øker kollagenproduksjonen i huden, og man får en ny og strammere hud. Dette er en perfekt behandling for de som har tunge øyelokk, de som har dype linjer som går ned i leppene og for de som har arrdannelser i huden etter akne, utdyper hun.
Etter behandlingen vil man være rød i ansiktet, noe som gradvis vil gå over de neste 3–4 dagene. Årsaken til at rekonvalesenstiden er relativt kort, er at laseren kun brenner små fraksjoner i huden. Mellom disse fraksjonene har man hel og frisk hud, noe som bidrar til at huden som har vært utsatt for Co2-laseren leges raskere.
– Vi kombinerer ofte laserbehandlingen med fillerbehandlinger, som Restylane, for et optimalt resultat. Særlig rundt munnen er dette en effektiv behandlingskombinasjon, forteller Nanna.
– Det er viktig å være forsiktig med soleksponering etter denne type behandling. Bruk høy solfaktor og ikke legg deg direkte i sola de neste månedene, og spesielt i sommerhalvåret er det viktig å ta forholdsregler. Det gjelder egentlig uansett om man har tatt en laserbehandling eller ikke; dersom du ønsker å bevare huden best mulig, er det høy solfaktor som gjelder, poengterer hun.

Novela3

I Bogstadveien har Novelaklinikken et stort utvalg av gode hudpleieprodukter.

Effektiv figurforming
På Novelaklinikken Skøyen demonstrerer dr. Grova laserteknologien SmartLipo Sculpting, en av de behandlingsformene som benyttes mest på klinikken. SmartLipo er fettfjerning med laser som smelter bort fettet på en skånsom måte. Denne behandlingen er også tilgjengelig på klinikken i Bogstadveien.
– SmartLipo smelter bort fett på kroppen, eksempelvis på magen og flanken, som mange opplever som et problemområde. Etter en ukes tid fester huden seg på den «nye kroppen». Etter ytterligere en uke vil blåmerkene og hovenheten være borte, og det vil være en synlig endring på fasongen. Denne behandlingen fungerer nærmest som en katalysator for forbrenningen generelt, og over de neste månedene vil også fett fra andre deler av kroppen forsvinne ut, forteller dr. Grova.
– SmartLipo er en veldig skånsom form for operasjon som utføres med lokalbedøvelse. Man kan i teorien reise seg opp fra benken og gå rett på jobb, selv om vi anbefaler å vente til neste dag, sier han med et smil.

Novela-S

Dr. Grova ønsker deg velkommen til SmartLipo-konsultasjon!

Vellykket resultat
På arr etter keisersnitt, hvor man har magefett hengende over arret, er SmartLipo uovertruffen. Dr. Grova går inn og løser opp arrtrådene som holder huden inne ved hjelp av laser og fjerner deretter magefett som henger over.
– Mange kvinner som har tatt keisersnitt har en pølse på magen etter inngrepet som de prøver å trene eller slanke bort.
I de fleste tilfeller viser det seg å være umulig. I tillegg har de ofte et arr som snurper inn huden under magen og gjør pølsen enda større, forklarer han.
– Jeg møter ukentlig unge kvinner som skjemmes over magen etter et keisersnitt. Da kan det være godt å vite at dette faktisk kan gjøres noe med på en enkel og smertefri måte, og ikke minst at sluttresultatet blir veldig bra, avslutter dr. Grova.

Bogstadveien 26-28
Tlf. 90 26 01 42
www.novelaklinikken.no

Tekst og foto Christina Undli

Previous Article