LOADING

Type to search

Suit it up!

Mote

Suit it up!

bilde1

Det sorte Follestad-skiltet over det blankpolerte inngangspartiet har lenge vært en del av eksteriøret i Valkyriegata. Fra utsiden ser alt ut til å være ved det vanlige, men på den andre siden av vinduene er det forandring på gang.
– Vi ønsker å gjøre Follestad Trend enda mer trendy, sier Anja Roopa Søvold. I midten av august tok hun over som butikksjef, og er nå på plass i det som er et av de minste butikklokalene i Follestad-familien. Størrelsen er noe av det som gjør den så sjarmerende.
– Vi kommer mye nærmere kundene her, enn hva man gjør i større butikker. Det blir enklere å skape en mer personlig handleopplevelse for de som besøker oss, forklarer hun.

bilde5

Anja Roopa Søvold er ny butikksjef hos Follestad Trend.

Et nytt uttrykk
Knappe to uker etter tiltredelsen kan Anja entusiastisk fortelle om forandringene som er planlagt for høsten og det kommende året. Follestad Trend ønsker å utvide kundegruppen ytterligere, og for å oppnå dette skal de fornye butikkens uttrykk.
– I mars skal lokalene pusses opp og butikken vil bli organisert i mindre avdelinger hvor de enkelte klesmerkene er adskilt. Det gjør vi for å synliggjøre dem bedre.
bilde2

Kygo Life er på plass i butikken.

I tillegg til den planlagte våroppussingen, håper hun også at klærne de får inn utover høsten skal tiltrekke seg nye kunder og overraske de faste. Follestad har blant annet inngått et samarbeid med Kygo, som nylig lanserte kolleksjonen Kygo Life. Det er kun to Follestad-butikker som fører disse produktene, og Valkyriegata er én av dem.
Av andre nyheter syns Anja det er verdt å nevne Oscar Jacobson, som har vært den største overraskelsen nå på høstparten.
– De nyeste plaggene derfra har farger som skiller seg ut fra hva de tidligere har kommet med. De har også noen veldig fine blazere i sortimentet. I det hele tatt samsvarer nyhetene deres godt med ønsket vårt om å bli enda mer trendy. De har fornyet klærne, akkurat som vi ønsker å fornye butikken.

bilde3

Med yttertøy av NN07 holder du varmen. 

Trendy uansett vær
Nå som sommeren er over og september allerede er i gang, forventer hun at kundetrykket vil øke. Ved sesongskifter er det mange som ønsker å oppdatere garderobene sine – og høsten er lang, påpeker Anja. Hun forteller at folk stadig blir mer opptatt av sesongvarer, og det med god grunn. Gode passformer og varmere utgaver av klassiske plagg som dressbukser, gjør at synkende temperaturer og mye nedbør ikke trenger å være negativt for de stilbevisste.
bilde4

Follestad Trend har forberedt seg godt på etterspørselen og tilbyr et bredt utvalg av yttertøy, sko og øvrige ting som er praktiske på høsten.
– Paraplyer og skopleie-produkter er aldri feil på denne tiden av året. Vi har også en god del teknisk herretøy, hvor jeg vil nevne Swims og NN07, som vi tror mange vil like. Dette er blant annet ytterklær som er velegnet for høsten, i tillegg til at de ser skikkelig bra ut. Man kan se trendy ut selv om været er dårlig, så det er bare å «suit it up». Høstværet er ingen hindring lenger, det sørger vi for.

bilde6

I et lite glasskap finner du de mest nødvendige skopleie­produktene.

Valkyriegata 5
22 59 34 30
www.follestad.no

Tekst og foto Therese Holmen

bilde7

Velkommen inn til Follestad Trend!

 

Previous Article