LOADING

Type to search

Oslos beste skybar i nytt Snøhetta-design

Mat og Drikke

Oslos beste skybar i nytt Snøhetta-design

 

snohetta-har-designet-nye-summit-bar-som-gir-gjestene-spektakulaer-utsikt-over-oslo-foto-soren-dam-thomsen

Nyt en fresh cocktail med 360 graders utsikt fra byens fineste fjelltopp. Baren er designet av arkitektfirmaet Snøhetta.

summit-bar-satser-pa-freshe-cocktails-og-spektakulaer-utsikt-foto-soren-dam-thomsen-2

Drinkene på barkartet inneholder mye smak av frukt og juice blandet med gode, kjente merkevarer.

Tenk deg en fresh cocktail i hånden, du sitter i en myk, spesial­­designet sofa og kan se utover hele Oslo, fra slottet til St.Hans­haugen. Snur du deg, følger landskapet deg opp til rommet her du sitter, en kobberfarget fjelltopp og en urbant designet bar. Skybaren Summit i Radisson Blu Scandinavia Hotel ved Holbergs plass har udiskutabelt byens beste utsikt med sine 22 etasjer. Nå har baren fått nytt design, skapt av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta som blant annet står bak Operabygget i Oslo, 11. september-minnesmerket i New York og biblioteket i Alexandria.

 

Summit bar Radisson Blu

Snøhetta har brukt det beste fra norsk natur blandet med urbane elementer.

360 graders utsikt
Snøhetta har tenkt design som helhet, og lover deg en spektakulær opplevelse.
– Med byen som bakteppe har vi jobbet med et abstrakt landskap av skulpturelle former som skaper åpne og inkluderende sittegrupper. Vi ønsket å skape et interiør som rammer inn den fantastiske utsikten over Oslo, sier Nina Bjerve Andresen, interiør­arkitekt i Snøhetta.
Her integreres barens fargepalett og design i naturen rundt. Baren simulerer en naturlig stigning i landskapet, fra havets blåfarge i teppet, til jordtoner på sofagrupper og en kobberfarget fjelltopp i baren.

 

tomi-merilainen-general-manager-ved-radisson-blu-scandinavia-hotel-oslo-foto-espen-solli

General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Tomi Meriläinen og hans stab yter førsteklasses service!

Nye, eksklusive cocktails
Summit har gått gjennom en renoveringsprosess, og det er ikke bare baren som er ny. Det er også drikkemenyen. Her satses det på cocktails, og på barkartet finnes et helt sett med nye drinker.
– Bartenderne har satt sammen en cocktailmeny med mye smak av frukter og juicer, og vil at folk skal få noe nytt, noe de ikke kan få overalt, sier Tomi Meriläinen, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.
Her kan du få den helt nye Zacapa Sin, og den populære signaturdrinken Apple Martini. Hvis du derimot ønsker en gin & tonic basert på verdens beste gin, Napue, så har de også det. Og hvis det er musikken som trekker deg, så kan de love DJ-er fredag og lørdag kveld.
– Stemningen er perfekt for gjester som vil komme hit og slappe av etter litt shopping i Bogstadveien eller ta med kunder og kollegaer for en cocktail etter jobben. Vi har også DJ-er for de som liker club-musikk, sier Tomi.

Summit bar Radisson Blu

Fra en behagelig sofa kan du nyte Oslos beste utsikt sammen med gode venner.

Utover dette vil de arrangere after work-events, alltid med et internasjonalt og trendy tilsnitt, ettersom de er plassert i hotellet som er Oslos største og mest anerkjente konferanse- og eventarena. Her vil designet av baren løfte hele opplevelsen. Sofagruppene er designet på en sosial og inkluderende måte.
– Her kan du sitte med en gruppe venner, og de åpne sofaløsningene gjør at folk er sosiale på tvers av vennegrupper. Vi har sett at folk fort blir kjent med nye mennesker når designet er slik, sier Tomi.
Lysdesignet er stemningsskapende, med alt fra stjernehimmel i taket, til lys på de håndlagede stålbordene som perfekt vil lyse opp cocktailene. Her vil til og med doturen gi deg en spektakulær opplevelse med sin uslåelig utsikt – men bare hvis du er mann, ettersom denne doen er best plassert ut mot vinduene.

Tekst Elise Marie AdAmsrød Foto Herman DrEyer, Søren Dam Thomsen og Espen Solli

Holbergsgate 30, Tlf. 23 29 34 60
www.facebook.com/summitbaroslo