LOADING

Type to search

Et profesjonelt fellesskap

velvære

Et profesjonelt fellesskap

2
Anette Lie og Gerd Steinheim ønsker kunder velkommen inn i de nye lokalene i Vibes gate 1.

Med fokus på velvære, medisinsk hudpleie og skjønnhetsbehandling har Beauty Concept by 2 Care flyttet inn i nye lokaler i Vibes gate 1. Med en samling av selvstendige aktører som er spesialister på sine felt, er de i stand til å tilby det aller beste innen skjønnhetsbehandling.

I ti år drev gründeren Gerd Steinheim 2 Care i Vibesgate 12. I oktober flyttet de 50 meter ned i gaten, samtidig som Oslo hud- og laserklinikk flyttet inn i de tidligere lokalene. Da ble også navnet endret til Beauty Concept by 2 Care. Konseptet går ut på å ha et utvalg av selvstendige aktører samlet på én plass, og består i dag av Organics frisør, TL-salongene som tar seg av fot- og neglebehandlinger, samt Medskin ved Anette Lie. Beauty Concept by 2 Care har også et nært samarbeid med Oslo hud- og laserklinikk ved Dr. Jeanette Petersson.
– Vi er altså et skjønnhetskonsept av 2 Care, og under paraplyen finnes det ulike aktører som alle er eksperter på sine respektive områder, forklarer Gerd.
Selv er hun medisinsk hudterapeut, og kan fortelle at ideen om å samle selvstendige aktører under samme tak er et resultat av at hun ønsket å tilby kundene et bredt utvalg behandlinger, også innenfor felt hun selv ikke praktiserer.

 

4
Beauty Concept by 2 Care ligger bare et lite steinkast unna Bogstadveien.

Medisinsk behandling og skjønnhetspleie
– Vi utfører medisinske behandlinger som fillers, kjemiske peelinger og laserbehandlinger, i tillegg til at vi har skjønnhetspleie som går på hud, hår, negler, makeup, henna, vipper og øyenbryn. Vi planlegger i disse dager å opprette en egen makeupbar også, sier hun.
Det er veldig viktig for Gerd og aktørene at de er profesjonelle og utmerker seg i et marked som stadig vokser og utvikler seg. Konkurranse er for øvrig positivt og noe de setter pris på, forteller hun.
– Markedet har endret seg drastisk siden jeg startet med dette for 13–14 år siden, både med tanke på omfanget av eksisterende salonger og ikke minst på produktsiden. Dette er for øvrig bra, fordi det betyr at vi må være skjerpet og hele tiden strebe etter å være aller best.

3
I frisørsalongen til Organics benytter de seg av økologiske produkter.

Velvære kjempeviktig
Gerd sier at de har kunder i alle aldre, og at alt fra behandling av akneproblemer til bryndesign er etterspurt hos dem. Disse behovene er de i stand til å dekke, nettopp på grunn av det vellykkede konseptet som ser ut til å tilfredsstille kundenes behov for velvære.
– Velvære er kjempeviktig for oss og tett knyttet til det vi driver med. Det gjør noe med selvtilliten å føle seg vel utad, og det skal virkelig ikke så mye til for å oppnå dette.

1

Tekst og foto Therese Holmen

Vibes gate 1
22 60 00 20
www.2care.no