LOADING

Type to search

Lag på lag med fashıon og kvalitet

Mote

Lag på lag med fashıon og kvalitet

1769_jg_match_mai-1

Høsten 2015 åpnet Match dørene i Bogstadveien. Kjeden har hatt enestående suksess de siste to årene, og har etablert seg som en av Norges største kleskjeder med hele 110 butikker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Münster og Christina Hostad inspirere kundene til å mikse og matche forskjellige materialer og stiler.

Under kjøpesenterkonferansen 2016 ble Match kåret til årets butikkjede, en utmerkelse som henger høyt og som Match er svært stolt over å motta.
– Vi har virkelig funnet vår plass her i Bogstadveien, sier markedssjef Camilla Münster.
–Dette er en helt unik gate, som gjør at vi også må tenke helt annerledes enn i våre andre butikker i resten av landet. At vi har de rette produktene for folk som handler her, er utrolig viktig, fortsetter hun. – Hos oss kan alle finne det perfekte antrekket fra innerst til ytterst. Vi har plagg som kan brukes om hverandre og som er perfekt for å gi deg den gjennomførte lag på lag-stilen som er så trendy nå. Det er mange i Oslos gater som er virkelig flinke til å kle seg kult og annerledes med lag på lag-trenden. Det gir oss som jobber med fashion masse inspirasjon, som vi tar med oss videre inn i butikken, poengterer markedssjefen engasjert.
– Ja, en av våre oppgaver er jo å inspirere, og vi jobber mye med fasaden vår i Bogstadveien nettopp med det for øyet. Vinduene skal være varierte og dekorative, og vi skal skape en god atmosfære for de som går forbi. Dette er en levende gate og det er det viktig å være med på. Vårt mål er at folk som går forbi skal føle seg velkommen og føle seg vel når de handler her, utdyper markedskoordinator Christina Hostad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christina Hostad viser frem deilige og varme strikkeplagg.

Trendy produkter og klassiske favoritter
– Vi har helt fantastiske kolleksjoner for både damer og herrer, som treffer målgruppen vår midt i blinken. Vi produserer også våre egne varemerker. Nytt av året er skinnvesker, toalettvesker og weekendbagger, i tillegg til lekre dressko i skinn. Dette er tilbehør som virkelig setter prikken over i’en, og det synes vi er moro å kunne supplere med, fortsetter Camilla.
Match har egne inhouse-designere på hovedkontoret på Sagene. Det gjør at kleskjeden raskt kan designe og produsere egne kolleksjoner.
–Det at alle sitter i samme hus, gjør oss helt unike i norsk sammenheng. Vi lager kvalitetsprodukter til en god pris, og Match er både stilsikker og klassisk, i tillegg til å være trendy. Våre produkter er av høy kvalitet og skal vare lenge, gjerne over flere sesonger og flere år. Vi har mange lojale kunder som har handlet på Match lenge og som kjenner merkene og modellene våre godt. De har virkelig funnet sitt favorittmerke, forteller Christina.

jean-paul-2696

Farge på tilbehøret frisker opp vinterantrekket.

Miks og Match
– Vi er ekstremt gode på jakker, sier Camilla og viser frem en lang lightweight-jakke som både er praktisk og pen. – Norge er et land med stor variasjon i temperatur hvor du trenger jakker til all slags vær. Match har jakker i alle varianter; tynne, tykke, lette, elegante og sporty – til alle øyeblikk og opplevelser i livet. Match har noe til enhver anledning, og det kjennetegner hele utvalget vårt. Du kan matche og kombinere alt, og det gjør at bruksområdene for de fleste plaggene våre blir nærmest uendelige.
Den typiske trenden for vinteren er lag på lag, blonder, volanger, skinn og strikk , toppet med en stor og deilig ytterjakke.
– Miks og match av materialer er stikkordet for sesongen, og masse lag på lag, sier Camilla. – Lightweight-jakker er for eksempel helt fantastisk å bruke under store jakker når det er kaldt. For herrer er det fint å bruke den under frakken, det å både være sporty og pyntet er dødskult på menn og den stilen ser vi på flere og flere. Og så er det så deilig med en trend som gjør at du holder deg god og varm. Det ønsker jeg velkommen med et smil, avslutter markedssjefen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veske og sko i nydelig skinn gir antrekket den perfekte prikken over i’en.

Tekst Christina Undli Foto Match og Christina Undli

Bogstadveien 24
21 95 06 18
www.matchfashion.no