LOADING

Type to search

Vårlig velvære

velvære

Vårlig velvære

fullsizeoutput_62

Innenfor de nyåpnede dørene til Oslo Hud- og Laserklinikk i Vibes gate, kombineres varme farger og dempet musikk med medisinske hudpleieprodukter langs veggene og høy faglig ekspertise blant de ansatte.

fullsizeoutput_6a

Dr. Jeanette Petersson solgte legepraksisen sin i 2015 og kjøpte Oslo Hud- og Laserklinikk på Linderud Senter. Kun 14 måneder senere åpnet hun ytterligere én avdeling på Majorstuen. Hun tror suksessen skyldes de dyktige ansatte som brenner for faget og besitter høy kompetanse innenfor klinikkenes ulike behandlingsfelt.
– Vi ønsker ikke å tilby for mange behandlinger, men satser heller på de som er mest effektive. Det er også veldig viktig for oss at vi har sykepleiere og leger her for å oppnå best mulig kvalitet på våre medisinske behandlinger, forteller Jeanette.
De tilbyr hudanalyser og veiledning av medisinsk hudpleie, kosmetiske injeksjoner, fotterapi, samt forskjellige laserbehandlinger. I tillegg har de på denne avdelingen både junior og senior vippestylister.
Hårfjerning med laser er en av de mest etterspurte behandlingene deres, og Jeanette forventer at pågangen vil øke i takt med de stigende vårtemperaturene. I tillegg kan vorter, sprengte blodkar, pigmenteringer, akne og andre typer rødheter i huden behandles med laser.
fullsizeoutput_68

– Laserbehandling er blitt veldig populært de siste 5–6 årene, og kundenes kvalitetskrav øker stadig. Derfor har det vært viktig for oss å investere i de aller beste laserne på markedet, sier Jeanette.
Mens klinikken på Linderud er utelukkende medisinsk, har den på Majorstuen et større fokus på velvære. Av den grunn har de også gjort noen driftsmessige grep for å imøtekomme hver eneste kundes behov for veiledning og oppfølging. I stedet for å operere med faste åpningstider, anbefales kundene å avtale tid.
– Vi tilbyr alle som ønsker å kjøpe produkter hos oss, gratis konsultasjon og veiledning av våre leger, sykepleiere og hudpleiere. For at vi skal kunne yte best mulig kundeservice er det nødvendig at vi har satt av tid til kundene på forhånd, sier hun og utdyper.
– Folk er leie av å handle dyre produkter uten å se resultater, og begynner bli mer bevisst på hva god hudpleie er. Det å komme til noen som kan analysere hud og anbefale behandlinger eller produkter tilpasset hver enkeltes behov, er gjerne en mye bedre investering over tid.

fullsizeoutput_6b

Vibes gate 12C | 40 60 77 59 | hudoglaserklinikk.no

Tekst og foto Therese Holmen

Previous Article