LOADING

Type to search

Eiendomsmegler feirer 10 år

aktiviteter

Eiendomsmegler feirer 10 år

074A6187Hos Nordvik & Partners har meglerne trukket i festantrekk for å markere sine ti stolte år på Majorstuen.

Selv om finstasen og partyhattene allerede er på, vil selve feiringen foregå 6. mai, opplyser daglig leder, partner og megler MNEF John Theodorsen i Nordvik & Partners Majorstuen. På markedsdagen vil firmaet i år gjøre ekstra stor stas på seg selv og de som kommer forbi, lover den daglige lederen.
– I år vil vi markere jubileet med en ekstra stor stand med masse overraskelser, sier han, og uten å ville røpe for mye, legger han til at det vil bli noe ekstra morsomt for barna som besøker markedet og meglernes stand.
Siden de flyttet inn i Jacob Aalls gate 17 for ti år siden har Nordvik & Partners posisjonert seg som den mestselgende og markedsledende eiendomsmegleren på Majorstuen.
– At vi er den megleren som folk flest velger er vi selvfølgelig veldig stolte av, sier Theodorsen.
I det lyse og innbydende lokalet er folk i alle aldre hjertelig velkommen innom for en hyggelig boligprat med teamet på 13 ansatte.

074A6202En erfaren gjeng
– Folk skal synes det er hyggelig å komme hit, sier den daglige lederen, som legger vekt på at folk skal føle seg trygge på at absolutt alt blir ivaretatt når de kjøper bolig hos dem.
– En megler alene gjennomfører ikke et boligsalg – det kreves et team. Det er en erfaren gjeng som jobber her, som takler alt fra dem som skal kjøpe bolig for første gang til de som ønsker en bolig med livsløpsstandard. Det er meglerens oppgave å skape trygghet, sier han.
Med boligtyper som spenner fra ettromsleiligheter til eiendommer som koster flere titalls millioner, byr meglerne på boliger for enhver smak og lommebok.
– Ingen bolig er lik, det er det som gjør jobben spennende. Det er vår oppgave å få frem det unike ved hver bolig. Det krever evne til å være fleksibel. Hver bolig skal ha sin unike presentasjon, og det jobber meglerne mye med.

kontor1Kjenner hver krik og krok av området
I løpet av årene har meglerne i Nordvik & Partners blitt godt kjent med både området og menneskene som bor på Majorstuen.
– Her kaller vi kundene for partnere. Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner med dem vi hjelper med å selge og kjøpe bolig, sier Theodorsen.
Det er kollega Kjetil Nilssen, som har jobbet i firmaet siden starten på Majorstuen, enig i.
– Når man har vært her så lenge som det vi har, så er man på hils med folk i området.
Og området, det kjenner meglerne i Nordvik & Partners godt.
– Vi kjenner hver eneste krik og krok på Majorstuen og har full oversikt over boligmarkedet. Vi selger hver tredje bolig på Majorstuen, og ville aldri vært den foretrukne megleren hvis vi ikke var flinke, sier han.
– Vi har bevisste kjøpere og selgere. De forventer mye av oss, og jeg tror de merker at vi har god lokalkunnskap, legger daglig leder Theodorsen til.
Om jubilantens lokalkunnskap blir testet under markedsdagen gjenstår å se, men mange besøkende, det vil de gjerne ha.
– Vi ønsker alle velkommen til vår bursdagsstand, avslutter meglerne.

Jacob Aals gate 17 | 23 33 28 00 | nordvikpartners.no/majorstuen

Tekst Trine Dyrhaug Foto Nordvik & Partners