LOADING

Type to search

Sommer, sommer, sommer!

aktiviteter

Sommer, sommer, sommer!

13102636_1238953949455621_5756401100705836097_n

Bogstadveien og Hegdehaugsveien har sjelden vært hyggeligere, renere og penere med nye trær, blomster, vannspeil, benker, flaggstenger og uteservering. Og går du inn i sidegatene opplever du også der et mangfold av spennende butikker og spisesteder. Vi er så heldige som har en gårdeierforening som støtter Bymisjonen og deres prosjekt «Lønn som fortjent». Du har sikkert sett en flott gjeng med gule vester som kommer til oss fire ganger i uken og plukker søppel. Takk til dem for topp innsats!

Men vi står ovenfor store utfordringer i gaten også. Ruter planlegger å flytte trikkestasjonen fra Majorstuekrysset og inn i Bogstadveien. Deres foreløpige planer går ut på å strupe all biltrafikk inn i Bogstadveien og Valkyriegaten og legge toveis trafikk i Majorstuveien og andre sidegater. Dette vil gå ut over tilgjengeligheten for kjørende kunder til gaten, samtidig som det blir et for stort press på sidegatene og beboerne.

Som handelstandsforening er vi opptatt av best mulig tilgjengelighet for alle i gaten, om du kommer med trikken, t-banen, bil, sykkel eller er gående. Og ikke minst at det skal være et trygt og godt bymiljø for butikker, besøkende, handlende og beboere – et bymiljø som yrer av liv.

Det vil bli avholdt folkemøte til høsten og vi anbefaler alle våre gode naboer til å stille på dette. På den måten kan vi sammen finne den beste løsningen for Majorstuen uten at Ruter og politikerne trer sine beslutninger ned over hodene på oss.

Vi håper finværet holder seg og ønsker deg en opplevelsesrik handletur i gatene våre.
Hold av tid til høstens Markedsdag 16. september.
Med ønske om en fin sommer!

J. Andreas Melander2

J. Andreas Melander
Daglig leder av majorstuen &
bogstadveien næringsforening