LOADING

Type to search

«Mye mer enn hikerpants og Gore-Tex-jakker!»

Mote

«Mye mer enn hikerpants og Gore-Tex-jakker!»

Post4

 

Peak Performance har i en årrekke utmerket seg som et merke for de sporty og kvalitetsbevisste. Nå har de åpnet for urban fashion, og omfavner med dette aktive personer hvor enn de måtte være.

4

Det aktive livet vårt har forandret seg mye de siste par årene og vi ønsket å være i forkant av denne trenden, sier Henrik Ørby, butikksjef for Peak Performance i Bogstadveien.
For to år siden begynte Peak Performance for alvor å satse på urban wear-kolleksjonene sine, og de ble enda mer bevisst de urbane trendene, nettopp for å imøtekomme behovet de så var i utvikling. De ønsket å etablere seg som noe mer enn et rent sportsmerke, og bli i stand til å dekke hele spekteret mellom fjell og bygater.

HyperFocal: 0

– Vi ønsker å appellere til den typen mennesker som lever aktive liv og holder seg i form, men som samtidig setter pris på konserter, uteliv og byliv. Vi sier gjerne «from bike to bar» når vi skal beskrive hvordan den urbane kolleksjonen skal treffe. Det er konseptet. Du er sporty, men du gjør det med et fasjonabelt preg, forklarer Henrik.
Det at mange ser på Peak Performance som en reinspikka sportsbutikk håper han endres framover, da den oppfatningen ikke lenger speiler virkeligheten i butikken hans. Halve lokalet består nå av ren, urban fashion med mengder av streetwear for både damer og herrer.
– Vi er blitt så mye mer enn hikerpants og Gore-Tex-jakker!

Post8

Utfordrer golfetiketten
Nå som snøen har smeltet er det nok mange som har lagt skiene på hyllen og funnet fram golfbagen i stedet. I lokalene i Bogstadveien har skiklærne veket plass for en sjenerøs eksponering av sesongens golfkolleksjon. Golfbekledningen er i stadig utvikling og er derfor et stort og viktig satsningsområde for Peak Performance.
– Jeg vil nesten si at vi har utfordret den konservative golfetiketten med denne kolleksjonen. Det er faktisk det råeste jeg har sett, sier Henrik. Han beskriver den som en crossover-kolleksjon hvor urbane detaljer og snitt preger klærne og at man tar seg ekstremt godt ut på golfbanen i de. På grunn av den urbane stilen er det ikke engang nødvendig å skifte om du skal videre etterpå.
– Vi har golfjakker for herrer og damer som ser ut som bomber-jakker, bare at de er lettere og smalere å ha på seg enn de vanlige, forteller Henrik tydelig fornøyd.
Golf er veldig viktig for butikken i Bogstadveien, spesielt med tanke på plasseringen og alle de golfinteresserte kundene i nærområdet. Henrik tror ikke Peak Performance automatisk blir assosiert med golf eller at folk er klar over hvor stort satsningsområde sporten faktisk er for dem. Han håper sesongens kolleksjon kan gjøre noe med dette. De har tross alt en allerede lang historie med sporten, utdyper han.
– Vi sponset Tutta og flere proffer i deres tidlige dager, og det er litt morsomt å tenke på det nå. I år sponser vi seks spillere i Nordea Masters, så golf har lenge vært og er fremdeles en sport av stor interesse for oss.
HyperFocal: 0
Noe av det aller viktigste for Peak Performance er å opprettholde kvaliteten på materialene, og de arbeider hardt for å kunne samarbeide med store designere og tekstilleverandører. Til høsten venter de for eksempel en eksklusiv kolleksjon fra Nigel Cabourn, et samarbeid de er veldig stolte av.
Selv om de har utvidet segmentet sitt med urbane klær, har de ikke firet på de strenge kvalitetskravene som alltid har vært definerende for Peak Performance. Det er et premium varemerke, noe som alltid reflekteres i valg av tekstiler. Om du ønsker å gå til innkjøp av den ikoniske bomber-jakken hos Peak Performance, finnes den i GoreTex-materiale for de som vil holde seg både trendy og tørre.
Golf-kvinner

– Vi bruker alltid høykvalitetsmaterialer, og det er det som er med på å skille oss fra butikker i mellomklassen, sier Henrik.
Han beskriver sortimentet som gjennomgående stilrent og moteriktig, uansett hvilken kategori det er snakk om. Den transformasjonen butikken har gjennomgått de to siste årene, med urbane klær og nyskapende sportskolleksjoner, håper han kan bidra til å trekke nye kunder inn gjennom dørene.
– Vi har mange faste kunder som allerede vet hvor seriøst vi tar oppfølging og god service her. Det skal vi vise til alle som kommer innom for å sjekke hva vi har å by på denne sommeren – fashion til fjellet, til byen og ikke minst golfbanen!◻

jakke-dame

TEKST THERESE HOLMEN FOTO PEAK PERFORMANCE OG THERESE HOLMEN

Bogstadveien 13 | 22 96 00 91 | peakperformance.com

lokalet

 

Previous Article