LOADING

Type to search

Få fart på sparingen!

aktiviteter

Få fart på sparingen!

Spare_1

Nordmenn sparer på impuls, setter seg ikke mål og mangler en plan. «Da blir det vanskelig å realisere det vi drømmer om», sier DNBs banksjef på Majorstuen, Ylva Molenaar.

DSC02856

De aller fleste av oss sparer, faktisk så mange som ni av ti, viser en undersøkelse utført av Ipsos for DNB. I år ønsker mange av oss å spare mer enn vi gjorde i fjor og med noen enkle grep tror banksjefen at flere kan lykkes med sparingen.
– Det er viktig å sette seg mål, legge en plan og holde seg til den. Her ser vi dessverre at flere faller bakpå. Vi vil gjøre sparing enklere og til en del av hverdagen. Derfor lanserer vi «Spare», en spare-app som skal hjelpe deg å nå målene dine og få fart på sparingen, sier Molenaar.

spare-new-york

Spar smartere
Med «Spare» får du et personlig forhold til sparingen, bedre oversikt, mulighet til å sette deg sparemål og ta aktive valg slik at du kan spare på en måte som passer for deg.
– Du får visualisert at du stadig kommer nærmere sparemålet ditt, noe som gjør det mer motiverende, sier Molenaar.
I tillegg til at appen forenkler hverdagssparing og det å sette seg mål, gjør den det enklere å spare smart.
– «Spare» er tilpasset alle sparere, både store og små. Enten det er langsiktig sparing til pensjon, eller kortsiktige sparemål som neste års ferie eller en ny sykkel, sier Molenaar.
– Så mange som 77 prosent av nordmenn har sparing stående på bankkonto til lav rente. Med «Spare» ønsker vi å gjøre det enklere å komme i gang med fonds- og aksjeinvestering for den langsiktige sparingen, sier Molenaar.
I første omgang er appen for DNBs kunder, men målet er at den skal vise alle nordmenns sparing, uavhengig av bank. Flere nye funksjoner kommer fortløpende, og DNB vil stadig utvikle appen sammen med kundene etter deres behov og tilbakemeldinger!◻

SBF_1395_bryllup

Tekst Cecilie Skjennald Foto DNB

Kirkeveien 59 | 04800 | dnb.no

Sparemål