LOADING

Type to search

Radisson Blu Plaza Hotel når nye høyder

aktiviteter

Radisson Blu Plaza Hotel når nye høyder

Tarje Hellebust. Foto - Rickard L. Eriksson

Landemerket midt i Oslo sentrum har pusset opp alle de 676 hotellrommene og oppdatert menyene med spennende, kortreiste fristelser.

Norges største og høyeste hotell er rett og slett løftet til nye høyder for å gi gjestene opplevelser i verdensklasse, midt i Norges hovedstad.
– Vi ønsker å gi gjestene våre de aller beste opplevelsene, så vi har investert stort i denne oppgraderingen, sier administrerende direktør Tarje Hellebust ved Radisson Blu Plaza Hotel.
Alle rommene er pusset opp av Link Arkitektur, og anerkjente designklassikere er kombinert med særegne, skreddersydde møbler og tekstiler.
– Designet er lokaltilpasset, med Jensen-senger i alle rom og behagelige Ekornes London-style Stressless-stoler hvor gjestene kan sitte og nyte den spektakulære utsikten over den fine byen vår, forteller Hellebust.

Sonja Henie salen har 16 ikoniske lysekroner i krystall og plass til 110...

Norges største bankettsal
Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden, er Radisson Blu Plaza Hotel Norges høyeste og største hotell.
Hotellet har 30 moderne og stilfulle møte- og konferanselokaler, som strekker seg over mer enn 1800 kvadratmeter. Hotellets nye kjøkkensjef, Jan Dahdji, har skapt et helt nytt og fristende møtematkonsept, basert på «New York deli-style».
– Våre møte- og konferansesaler passer til enhver anledning, fra styrerom til Norges største bankettsal med plass til 1100 personer. Kjøkkenet vårt tilbereder fristende møtemat for alle typer arrangementer, med fokus på at det skal være en smakfull opplevelse for alle sanser, forklarer Hellebust.
Lokalene har det siste innen teknisk utstyr, gratis trådløst internett og innvendig inngang til Oslo Spektrum.

Nytt møtemat-konsept hos Radisson Blu Plaza

Norges beste møteutsikt
Radisson Blu Plaza Hotel har dessuten møterom i 33. etasje, med det som kan være Norges beste utsikt.
– Møterommene har naturlig dagslys og fantastisk utsikt over Holmenkollen og Oslofjorden, og er populære til styremøter, seminarer, produktlanseringer og private selskaper, forteller Hellebust.◻

Tekst Alexandra Lilja Lindvik Foto Radisson Blu

Sonja Henies plass 3 | 22 05 80 00 | radissonblu.com/Plaza_Oslo

Alle 676 hotellrom hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er ferdigrenovert...