LOADING

Type to search

Gunnar Øye fyller hele 90 år

bogstadpuls Mote

Gunnar Øye fyller hele 90 år

Gunnar_Øye

Siden 1927 har de stått for stoff og materialer i høy kvalitet, godt håndverk, riktig snitt, mønster og farger fra eksklusive merker og ikke minst høy kompetanse og personlig, diskret og god service. Det hele startet i et lite hjørnelokale i Bogstadveien 52 med kvalitetsvarer til herren, til nå å tilby eksklusiv herre- og damemote i mer enn 500 kvadratmeter over tre etasjer i det samme lokalet.

Og vi har flere jubilanter
Garbo og Enzo Poli fyller begge 30 år. Svangerskapet i Kirkeveien fyller 40 år og Thune Gullsmed & Urmaker hele 160 år. En av våre nykommere i gaten Chillout Travel Store har 10 års jubileum i disse dager.

Det er slike butikker med lang historie, som er med på å gjøre gaten vår så unik.

Gratulerer til alle jubilanter!