LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

Klær for menn i alle aldre

IMG_6474

Butikksjef Mons står klar til å finne et nytt antrekk til deg.

NORDSETH har vært i Bogstadveien siden 1974 og er spesialister på konfeksjon og ikke minst bukser til den yngre og eldre herre. Vi tok en prat med butikkeier Helge Nordseth og butikksjef Mons Petlund om merker og kvalitet.

Hansen og Jacob Bmagasinet

NORDSETH tar stadig inn nye kvalitetsmerker. På skjortefronten har de fått inn tyske Seidensticker og svenske Oscar of Sweden. Det er merker som er spesialister på skjorter. De har også fått inn en helt ny type skjorte som heter Desotto i ren bomull som man slipper å stryke.
– Jeg digger det. Det føles som om man går i t-skjorte, men man er fortsatt velkledd, sier Helge.
November og desember er travle måneder for Nordseth. Her er det gaver til tenåringen, kjæresten, mannen og bestefar. Det vil gå mye av merket We Norwegians, som er et norsk merke som er mer kjent i USA enn her hjemme.
– We Norwegians er blitt veldig populært på skisteder som Aspen og Colorado. Amerikanerne liker jo nye ting som ser litt annerledes ut, og de forstår at ting koster penger når det er kvalitet. Å få på seg en t-skjorte i ren merinoull som gjør at man ser kledd ut, er fantastisk, sier Mons.
We Norwegians er rene merinoull-produkter i gensere, joggebukser, t-skjorter og luer.
– Ullen er fra ordentlige farmer i Australia. Klærne blir sydd i Danmark, men er designet på Voss, sier Helge.
Et stort pluss er at man unngår svetteringer under armene. Ullen er temperaturregulerende, som gjør at man kan bruke den til kalde vinterdager så vel som en varm sommerdag.
I januar kommer Greater Than A, som er Aksel Lund Svindal sitt nye merke. Det er økologiske og innovative plagg som Nordseth virkelig har troen på.
– Det ligger litt i øvre prisleie. Man kan heller ikke forvente noe annet når det er økologisk bomull og produsert på en miljøvennlig måte.
Det er tydelig at Nordseth har fokus på god kvalitet og måten produktene deres er produsert på.

IMG_6463

Butikken har en stor konfeksjons­avdeling i 2. etasje.

Dresser året rundt
I konfeksjonsavdelingen i annen etasje kan du finne dress til julebordet og alle andre anledninger. Her er det dresser til både konfirmanten og eiendomsmegleren. Har du behov for en god og varm frakk nå på vinteren, har butikken det også. Butikken fører for eksempel merket Carl Gross, med jakker i Harris Tweed som varmer, er slitesterke og vannavstøtende. I tillegg har de dresser fra Frislid.
– Tidligere hadde Frislid rykte som et gubbemerke, men de har vært så flinke til å fornye seg. De har en kolleksjon som heter Frislid Trend, med jakker, blazere, bukser og gensere.
Svenske Cavaliere har dresser fra ulike merker med god kvalitet til enhver passform.
– Det vi ikke har av størrelser kan vi stort sett skaffe fra leverandørene våre. Det vil jo selvsagt ta litt tid å få det tilsendt. Så om du skal tilpasse en ny dress, gjør det i god tid før arrangementet du skal bruke det til.

IMG_6456

Nordseth er flinke til å finne hvilke farger som passer fint sammen.

Byens beste på bukser
I tillegg til et godt utvalg av dresser, hevder Helge at de er byens beste på bukser.
– Vi kan garantere at 90 % av alle karer som kommer inn her skal få en fin rumpe og korrekt passform, sier Helge og smiler.
Butikken har bukser i alle farger og fasonger. Nordseth har mange faste kunder som kommer om igjen for å kjøpe favorittbuksen sin, og ved kjøp av flere bukser har butikken også buksekort: kjøp fire og få den femte til halv pris. Bonusen varer så lenge som du klarer å ta vare på buksekortet. De mest populære buksene er fra Hansen& Jacob, Alberto, Gant og Meyer.
Med merker som Gant, Hansen&Jakob, We Norwegians, Frislid, Tommy Hilfiger og Save The Duck har Nordseth inne­tøy, yttertøy og festklær til menn i alle aldre.
De ser frem til en hyggelig julehandel i Bogstadveien.◻

 

Bogstadveien 37 | 22 56 62 09 | nordseth.as

IMG_6471

Les mer i magasinet her: