LOADING

Type to search

bogstadpuls Mote

«Life is a party. Dress like it» 

4_MATCH_maj_2017_62390

Paljettbuksene i kolleksjonen kan fint styles og tilpasses ulike anledninger.

Hos MATCH i Bogstadveien er de klare for å ta imot kunder som ønsker å piffe opp garderoben og møte mørketiden med litt ekstra glamour – både til hverdags og fest.

5_MATCH_maj_2017_62758 2MATCH har i disse dager lansert «Donnas Limited Party Collection» som skal gjøre vinteren litt morsommere for den sofistikerte og stilbevisste kvinnen. Kolleksjonen byr på glamorøse kjoler, statementplagg, glitrende topper, bluser og paljettbukser.
Fargepaletten i kolleksjonen består av crème, svart, metalliske nyanser og rosa. Feminine silhuetter er vektlagt, og sofistikerte utsmykninger, paljetter, velur, blanke stoffer og volanger preger klærne. Et annet kjennetegn ved kolleksjonen er de voluminøse ermene som fremdeles er aktuelle i trendbildet og som du kan være sikker på vil gi antrekket det lille ekstra. Om du ønsker å pynte deg ytterligere kan et skjerf i fuskepels rundt halsen, et par statementøredobber og en clutch bidra til et uforglemmelig antrekk.
På tross av at det er en festkolleksjon, er det ingenting som står i veien for å ta i bruk plaggene til hverdags. Paljettbuksen er en stor favoritt som fint kan brukes både til fest med pumps og på dagtid med sneakers og en myk strikkegenser. MATCH vektlegger med dette at paljetter og glitter ikke utelukkende er forbeholdt festligheter på kveldstid, noe designeren av kolleksjonen uttrykte på denne måten: «Life is a party. Dress like it.».◻

2_DONATELLA SMALL CLUTCHBAG

6_SIA FAKE FUR SCARF

Donatella clutchbag og Sia Fake Fur Scarf kan være det du trenger for å få den ultimate festlooken.

1_AVA WIDE SKIRT

Ava Vide Skirt med sine tredimensjonale blondeutsmykninger kan live opp ethvert antrekk.

 

Bogstadveien 24 | 21 95 06 18 | matchfashion.no

Tekst THERESE HOLMEN foto MATCH

Les mer i magasinet her: