LOADING

Type to search

bogstadpuls interiør

Den lille julebyen

Lille juleby 2

Den største nyheten hos Skajems i år er julebyen – en juledekorasjon du kan sette sammen helt selv, som består av flere forskjellige deler og figurer du kan plassere inn i din egne juleby.

Hageland Skajems Hagesenter har alt du trenger til julehøytiden og enda litt til. Kanskje du kjenner dem for sine kunstige juletrær som man ikke en gang kan skimte at ikke er ekte? Nå har hagesenteret fått inn en nyhet som vil glede hele familien!

Bare et steinkast unna Majorstuen finner du Hageland Skajems Hagesenter på Ris Hovedgård. Her finner du de flotteste juletrærne – både ekte og kunstige – enten du vil ha et høyt, lavt, frodig, elegant lysegrønt eller mørkegrønt juletre. I år har Hageland Skajems Hagesenter et nytt spennende produkt som passer inn i alles hjem denne julen.
5P0A0343

Skajems hagesenter har et stort utvalg av kunstige juletrær. De er opptatt av kvalitet og likheter rundt hvordan trærne ser ut. Her kan du velge mellom femti forskjellige kunstige juletrær i mange fine grønntoner. Du kan ikke engang skimte at disse trærne er kunstige!

Det er over seksti år siden planteutsalget på gården startet opp, og daglig leder, Paul Arne Skajem, forteller at hagesenteret i 2013 opplevde en enorm interesse for kunstige juletrær. Dette ga dem målet om å bli Oslos beste på kunstige juletrær, og like etter var det nettopp disse som utgjorde 20 prosent av hele juletresalget. Skajems hagesenter er opptatt av kvalitet og likheter rundt hvordan trærne ser ut. Her kan du velge mellom femti forskjellige kunstige juletrær i mange fine grønntoner. Alt fra helt lysegrønn til dype og intense grønntoner i barn­ålene.
Noen av trærne har også snø, glitter eller belysning på grenene som gir deg en varm og god følelse. Du finner de minste trærne de små kan ha på barnerommet til et seks meters høyt tre som vil bli midtpunktet under de høyeste takene. Og kanskje best av alt? Disse trærne drysser ikke og du kan bruke trærne i en årrekke hvis du tar godt vare på dem. Det skal sies at det klassiske, ekte juletreet også er en av Skajems spesialiteter. Senteret har holdt på med juletrær i over førti år, og har ikke tenkt å gi seg med det, selv om interessen for de kunstige trærne stadig øker.

5P0A0341

Lag din helt egne juledekorasjon
I år har Skajem tatt inn en unik juledekorasjon som passer alle hjem. Kanskje husker du disse fra de fantastiske vindusdekorasjonene flere butikker har frem mot jul? Nå kan du endelig lage din helt egen dekorasjon hjemme. Skajems har nemlig tatt inn Julebyen, en dekorasjon du kan sette sammen helt selv, som består av flere forskjellige deler og figurer du kan plassere inn i din egne juleby. Blant annet små snødekkede hus med lys i, forretninger som blinker i forskjellige farger og flere deler har også bevegelse som for eksempel karuseller, sleder og mye mer! Her kan du lage din egen juleby eller bruke delene som pyntegjenstander i din egen vindusdekorasjon eller for eksempel dekorere peishyllen.
Skajem-Bilde

Denne juledekorasjonen passer perfekt for hele familien! Her kan barna sette sammen sin helt egne juleby og pynte hjemmet frem mot jul! Kanskje dette blir den nye juleaktiviteten?
I tillegg til både ekte og kunstige juletrær og fine juledekorasjoner har Hageland Skajems Hagesenter alt mulig annet du trenger til jul. Skajems elsker julehøytiden og gjør så mye ut av førjulstiden som mulig, så butikken er fylt opp av varer. Alt du trenger til jul kan du med andre ord kjøpe på hagesenteret i hele november og desember!◻

5P0A0319

Butikken har også alt annet du trenger til jul. Her finnes både snødekte kongler, julekuler, snøflak og alt annet du kan pynte med både inne og ute denne sesongen.

Risveien 7 | 22 13 96 90 | skajems.no

Tekst OG FOTO Heidi Nathalie Hovland

_P0A0361

Les mer i magasinet her: