LOADING

Type to search

Nyåpning velvære

Nyoppusset Vita Exclusive

Vita1

VITA EXCLUSIVE Bogstadveien ble re-åpnet på kvinnedagen 8. mars.

Butikken har fått inn flere selektive merker og har fått en egen eksklusiv hudpleiesalong. Her tilbys ikke bare tradisjonell hudpleie, men også raske og effektive ”lunch-time treatments” samt neglebehandling. De benytter Sisley og Elizabeth Arden Pro i behandlinger og disse utføres av erfarne hudpleiere. Vært å nevne er ”Red carpet treatment” som er en 45 minutter behandling når man ønsker å unne seg noe ekstra. De har også egne makeup artister i salong som veileder og gir deg inspirasjon.

Vita4

VITA EXCLUSIVE Bogstadveien ønsker å by på “det lille ekstra”. Her vil du møte kvalifiserte hudterapeuter med faglig sterk kompetanse hvorav du som kunde vil få god kunnskap også om våre produkter. Fokus er å gi kundene høy kvalitet, gode produkter og skreddersydde behandlinger som er tilpasset den enkeltes behov.

VITA EXCLUSIVE sin misjon er å være en destinasjon for kvinner som søker premium brands, førsteklasses service og en inspirerende handleopplevelse innen skjønnhet og velvære.

Vita5

VITA EXCLUSIVE tror på å skape gode og inspirerende opplevelser. La oss skjemme deg bort i vår verden av skjønnhet og velvære.
Vita3

Vita2