LOADING

Type to search

aktiviteter bogstadpuls Mote

Alltid med på reisen

lifestyle 05_blauw

Samsonite Flagship Store åpnet i Bogstadveien 23 med brask og bram på selveste Black Friday. I lyse, flotte lokaler blir du møtt med et smil av hjelpsomme ansatte som vet det meste om kofferter, vesker, bager og business-vesker fra det verdenskjente merket Samsonite.

– Det har vært så gøy å komme hit til Bogstadveien, og vi trives allerede svært godt. Mange av kundene våre bor i området og benytter seg av gaten daglig. Vi blir stadig ønsket velkommen til gaten deres, sier Store Manager Anne Grethe Bjørsvik med et stort smil.
– Samsonite har tre butikker i Oslo-området; Steen & Strøm, Gardermoen og nå selveste Flagship Store i Bogstadveien, hvor du får det aller største utvalget av Samsonite-produkter. Det vi mot formodning ikke har i butikken, kan du bestille på nett og komme hit for å se og føle på før du eventuelt bestemmer deg for å kjøpe. Du forplikter deg ikke til å handle dersom produktet ikke var som forventet, forteller Supervisor Veronica Meurling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veronica viser frem en elegant carry-on kofferten med et eget rom for bærbar PC.

Praktisk og feminin design
I de senere årene er design blitt mer og mer viktig for den kvalitetsbevisste kunden, også når det gjelder reiseutstyr. Samsonite følger trenden, og har nylig kommet med flere produktserier med stilfullt, elegant og kult design.
– Vi opplever spesielt en økt etterspørsel fra kvinner som ønsker at kofferter, bager og vesker skal heve den personlige stilen og antrekket – rett og slett en accessoirer som gir det lille ekstra. Jeg liker i hvert fall å se fin ut når jeg er ute på reise, både i jobbsammenheng og på ferier, sier Anne Grethe.
– Samtidig er det viktig at det også er praktisk. Samsonite jobber mye med produktutvikling og at produktene skal kunnes bygges på hverandre, eksempelvis kofferter der du kan ha en veske, bag eller ryggsekk enkelt og sikkert festet på koffertstangen.
For Anne Grethe, Veronica og resten av teamet i Samsonite Flagship Store er det viktig å bistå med den aller beste ekspertisen og kunnskapen for å hjelpe deg med å finne reiseutstyret som dekker akkurat ditt behov.
– De som kommer inne her, får alltid spørsmålet: hva er det du egentlig trenger? Ofte finner vi ut at du kanskje trenger noe annet enn det du trodde da du kom inn i butikken. Vi bruker god tid på deg som kunde og gir råd og tips slik at vi er sikre på at du går fornøyd ut av døren, fortsetter Veronica.
– For mange er det viktig med en koffert med lav egenvekt, andre har kanskje mer behov for en koffert med en ekstra trillestang som gjør det enkelt å feste en tilhørende veske eller bag på toppen uten at den faller av. Vi har produkter som dekker alle behov, og kanskje har vi også noen fancy løsninger som du ikke visste om fra før, sier Anne Grethe.

Ta vare på kofferten din
– Vi ønsker også at flest mulig skal vite om det fantastiske Servicesenteret vårt. Her kan vi blant annet reparere, fornye og sette på nye hjul på kofferten din. Det er jo litt med en koffert som med en bil – den blir utsatt for mye slitasje. Innimellom må den ha en liten overhaling, og akkurat det kan vi hjelpe deg med her. Vi har et lite delelager på bakrommet, og det vi ikke har liggende, bestiller vi fra hovedlageret vårt i Belgia. Det er mange Samsonite-eiere som ønsker å ta godt vare på kofferten sin, og nå kan du enkelt gjøre det her hos oss i Bogstadveien, opplyser Anne Grethe med et smil.◻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anne Grethe og Veronica tar imot deg med et smil – her er servicen alltid på topp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De ansatte på Samsonite Flagship Store er stolte over å ha et eget Servicesenteret.

Bogstadveien 23 | 948 88 194 | samsonite.no

Tekst Christina Undli Foto Christina Undli og Samsonite