LOADING

Type to search

bogstadpuls Mat og Drikke

Sunn mat på farten

1200x600_ferskvare_toppbilde

Mange forbinder kanskje 7-Eleven først og fremst med pølser, pizza og boller. Men i dag vil du fort se at det også er mye annet godt å velge i hos 7-Eleven. Kjeden satser på sunnere alternativer til folk på farten, til glede for den som trenger litt påfyll under shoppingen.
– Mye av det vi tilbyr her på 7-Eleven Holtegata i Bogstadveien skal være enkelt, sunt og til konkurransedyktige priser. Vi ser at mange av kundene våre er opptatt av helse, kosthold og det å få i seg naturlige ingredienser. Jeg har jobbet i mange år for å kunne tilby gode og raske produkter til denne kundegruppen, forteller kjøpmann Shane Zhengming Ma. Han kan også fortelle at det særlig er kvinner som leder an denne utviklingen.

Hero gruppe

Ferske produkter
– For å lykkes med butikk er det helt avgjørende å ta kundenes ønsker og behov på alvor. Kundene her skal ikke bare betjenes raskt. Vi må også tilby friske og sunne varer som smaker godt. 7-Eleven Holtegata har vært en pioner i så måte. Vi var blant annet den første butikken i Norge som tok inn fersk juice fra danske Palæo, fortsetter han.
Palæo er kvalitetsprodukter uten sukker, kunstige tilsetningsstoffer, salt, laktose og gluten, og produseres av gode råvarer som blir kaldpresset, noe som gjør at egenskapene til frukt og grønnsaker ikke ødelegges.
– Min personlige favorittjuice er den grønne smoothien fra Palæo som inneholder agurk, eple, lime og spinat. Den er frisk, smaker godt og gjør at jeg enkelt får i meg frukt og grønnsaker på dager hvor det er ekstra hektisk på jobb.
– Vi har også salat fra Palæo, wrap og chiapudding, økologiske godbiter fra Kolonihagen og kaldpresset juice og shots fra Juiceriet. Mange av produktene våre er dagsferske, noe våre kvalitetsbevisste kunder setter ekstra stor pris på, sier Shane.

Shane_7-Eleven3

Prestisjefylt utmerkelse
Hvert år deler Reitan Convenience ut den prestisjetunge prisen «Årets Kjøpmann». Etter fem år med stor arbeidsinnsats og utvikling av et sunt vareutvalg i butikken, var det Shane som velfortjent kunne heve armene i været. Den ydmyke vinneren er derimot rask til å dele prisen med sine dyktige ansatte:
– Denne utmerkelsen var virkelig stor for meg og de ansatte. «Årets Kjøpmann» er en pris som henger høyt, og det er utrolig gøy å bli anerkjent for innsatsen vi har lagt ned. Jeg har jobbet her i Bogstadveien siden 2013, og har jobbet målrettet mot denne prisen sammen med mine ansatte. Nå har vi endelig lykkes, avslutter den blide kjøpmannen med et smil.◻

1. Shane er opptatt av gode, næringsrike produkter og det har vært drivkraften bak dagens sunne og varierte vareutvalg.

2. En stor dag for Shane og de ansatte på 7-Eleven Holtegata da de mottok prisen «Årets Kjøpmann» i 2017.

Bogstadveien 6 | 22 69 15 12 | 7-eleven.no

Tekst Christina Undli Foto Reitan Convenience og Christina Undli

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Previous Article