LOADING

Type to search

Mote Nyåpning

Myk og magisk luksus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For 10 år siden fant Torunn Beate Berge drømmekjolen i en liten butikk i Nice. Det var kjærlighet ved første blikk . Nå har hun og samboer Svein Rosseland åpnet sin andre butikk med det greske designermerket Ioánna i Underhaugsveien 28 på Majorstuen.

Den greske designeren Ioanna Kourbela har en helt unik filosofi når det kommer til design, farger, økologi, miljø og materialbruk. Designerens tanker rundt kreativ design, nyskapende form, bruk av naturmaterialer og ikke minst hvordan hun får plaggene til å falle for å fremheve den unike kvinnekroppen, traff Torunn midt i hjertet.
– Designeren ønsker at din personlighet og ditt varierende humør skal bestemme hvordan du bærer klærne. Det er kanskje det som har bergtatt meg mest med Ioanna Kourbelas design, sier Torunn og holder opp en kjole i mykt og eksklusivt materiale. – Klærne produseres i Hellas og har en helt fantastisk kvalitet. Kvinner føler seg rett og slett veldig feminine og vakre i disse klærne.

cmyk_BM_vår_20182029

Et nytt kapittel
– Vi åpnet Ioánna her i Underhaugsveien i november i fjor, og vi er svært fornøyd med både lokalene og beliggenheten. Jeg regelrett boblet over av entusiasme da dette sjarmerende lokalet ble ledig, forteller Torunn.
– Jeg har alltid likt å jobbe med vakkert design, og mens jeg studerte psykologi jobbet jeg i en velrennomert klesbutikk i Tønsberg. Etter 20 år som psykolog bestemte jeg meg for å satse helhjertet på designermerket som jeg ikke klarte å glemme etter det første møtet i Nice. Den første butikken i Tjøme sentrum ble starten på et nytt og spennende kapittel, fortsetter hun.
– For å gjøre en lang historie kort, så døde min daværende mann etter kort tids drift på Tjøme. Etter noen år var jeg så heldig å møte Svein, og i dag er vi både samboere og forretningspartnere. Svein er grafisk designer, kunstner, fotograf og datanerd og jeg hadde ikke vært her jeg er i dag uten ham, sier hun og ser bort på Svein. – Vi er et bra team og vi utfyller hverandre godt både privat og i business.
– Vi har de senere årene hatt noen vellykkede pop up-butikker i Oslo-området, blant annet på Aker Brygge. Vi vet at Oslo-folk elsker klærne våre. Sommerkundene i Tjøme er jo for det meste fra Oslo, sier partner Svein Rosseland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drømmeteam
Det driftige paret satser stort på å bygge butikkens identitet, og de ser for seg at butikken skal være et møtested for kreativitet og lidenskap for design og kvalitet.
– Fremover håper vi at flere unge jenter også skal få øynene opp for klesmerket vårt. Vi har så mange klær, spesielt i den siste kolleksjonen, som passer ypperlig til de som er litt mer vågale og som er ute etter noe ikke alle andre har. To av kjolene våre ble faktisk brukt på Vixen og Costume Awards i år. Det er en kompliment fra it-jentene i Oslo, og noe vi er svært stolte over, sier Torunn.
– Nå gleder vi oss til våren her på Majorstuen. Vi har allerede mange fantastiske og behagelige vår- og sommerklær i butikken som er vel verdt en titt, avslutter Svein Rosseland.◻

Underhaugsveien 28 | 97 57 47 59 | ioanna.no

Tekst Christina Undli Foto Christina Undli

_IMG6632 IOÁNNA_OSLO_CAMILLA & NORA (Konflikt for Unicode-koding (1))

CostumeAwards2018_redcarpet (45 of 63)

Previous Article