LOADING

Type to search

bogstadpuls velvære

STRÅLENDE HUD ER MÅLET

For ett år siden åpnet Oslo hud- og laserklinikk sin nye avdeling i Vibes gate 12 C. Her møter kundene høy kompetanse og en behandlingsfilosofi der god hudhelse er viktigst. Eieren, dr. Jeanette Petersson, brenner for at alle kunder skal få et tilbud som er skreddersydd til akkurat deres hud.

– Sunn hud er et resultat av kunnskap, bevisste valg og god behandling, sier dr. Petersson. Hudhelsen bestemmes av kosthold, livsstil og daglig hudpleie.
Huden påvirker måten vi lever våre liv på, og det er fort gjort å komme inn i en vond sirkel. Personer med hudproblemer, for eksempel akne, har ofte dårlig selvbilde. Det virker begrensende i hverdagen og reduserer livskvaliteten. Studier viser at de fleste med hudproblemer trekker seg unna i sosiale sammenhenger og har forhøyet risiko for å få depresjoner og spiseforstyrrelser. Mange sminker bort hudproblemene i stedet for å velge den gode sirkelen som gir sunn og frisk hud.
– Sminke er en dårlig løsning. Strålende hud og mindre sminke er det jeg ønsker for kundene mine.

Gratis hudanalyse 
Oslo hud- og laserklinikk tilbyr gratis hudanalyse slik at all veiledning bygger på eksakt kunnskap om hva huden trenger. Ved behov får kunden også gratis oppfølging av hudpleier, sykepleier eller lege.
– Vi bruker en spesialutviklet fototeknologi som leser huden i dybden og gir presise målinger av fuktighet, rynker, pigmentering og solskade. Metoden kartlegger også talgproduksjon, skjemmende blodkar, bakterier og akne.
Når riktige produkter kombineres med profesjonelle behand­linger, blir hudhelsen god. Alle kunder skal føle at deres spesielle behov blir ivaretatt.
– Produktene våre koster mer enn apotekets, men forskjellen er at de har bedre effekt og gir tydelige resultater.

Behandlinger fra topp til tå
Oslo hud- og laserklinikk er best kjent for hudfornyende medisinske ansiktsbehandlinger og hårfjerning med laser, men har et bredt utvalg av andre tilbud, forteller dr Petersson.
– Kompetansen vår er variert, og vi tilbyr for eksempel behandling mot akne, pigmentflekker, sprengte blodkar i ansiktet, blodkar på ben og overdreven svette i armhuler og på hender. Hudoppstrammende laser- og lysbehandlinger, fotterapi, vippe-extensions og medisinsk rynkebehandling får du også.

 

Vampyrmetoden 
Nytt av året er samarbeidet med London-legen Daniel Sister, mannen bak det som populært kalles vampyrmetoden eller kjendisbehandlingen – PRP:
– Her brukes pasientens eget blod til å stimulere produksjonen av collagen. Dette virker hudfornyende og har anti-aldringseffekt. Dr. Sister utfører både PRP, øyelokksoppstramming med plasma og ansiktsløftning med tråd her hos oss.
Kvalitet i alle ledd er viktig for dr. Petersson. Hun samarbeider derfor bare med profesjonelle aktører og forhandler kun de beste hudpleiemerkene som finnes i markedet.
– Jeg rekrutterer bare motiverte medarbeidere som brenner for yrket sitt. En av hudpleierne våre, Veronica Berge, skal for eksempel delta i NM i hudpleie i år. Når de to klinikkene våre gjør det godt, skyldes det at vi er et godt team med kompetanse innenfor mange behandlingsfelter.
– For Oslo hud- og laserklinikk er målet å hjelpe mennesker i alle aldre å få en frisk, strålende hud som framhever utseendet, styrker selvbildet og forbedrer livskvaliteten. Det er derfor vi er her, avslutter dr. Petersson.◻

Vibes gate 12C (Inng. Ole Vigs gate) | 406 07 759 | hudoglaserklinikk.no

Tekst Marit Åstedt foto Oslo Hud- og laserklinikk