LOADING

Type to search

aktiviteter bogstadpuls

En enda enklere bankhverdag

Gjennom snart 200 år har DNB vært her for deg som kunde. I dag utvikler de stadig nye produkter for å gi kundene sine et komplett tilbud av finansielle tjenester via mobil, nettbank og bankkontorer.

– Som Norges ledende eiendomsmegler sikrer vår erfaring deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess. Vi tar hånd om alle steg i prosessen, fra befaring til oppgjør, forteller Petter Normann Hansen, daglig leder for DNB Eiendom Majorstuen.
– Vi har landets største register over boligkjøpere, med hele 55 000 registrerte interessenter på landsbasis. Dette bidrar til at du får flere på visning og sikrer best pris for din bolig. I tillegg legger vi ut for markedsføringen, og det betyr ingen kostnader for deg som kunde før boligen er solgt. Et annet fortrinn vi tilbyr er «Smart solgt», som er markedets beste digitale annonseløsning. Kort fortalt finner ikke bare kjøperen boligannonsen, men annonsen finner også den potensielle kjøperen, fortsetter Petter. Når du skal selge boligen din er det om å gjøre å treffe flest mulige interessenter, og med «Smart solgt» når du i gjennomsnitt 40 prosent flere relevante boligkjøpere. En «Smart solgt»-annonse kan eksponere boligen din på over 30 000 nettsteder, men hvor den dukker opp er avhengig av hvor den interesserte boligkjøperen ferdes på nettet.
– Du slipper dermed å betale for å vise annonsen din til folk som ikke er interessert. Annonsen «vet» hvor den skal finne igjen en som tidligere har vist interesse for samme type bolig. Kjøpssannsynligheten er høyere og vi ser at disse interessentene i hyppigere grad kommer på visning og ender i en budrunde, avslutter Petter Normann Hansen.

Den lille butikken på hjørnet
DNB har i samarbeid med analysebyrået Ny Analyse utviklet en rapport som viser den direkte verdiutvekslingen mellom norske bedrifter og samfunnet rundt.
– Analysen viser at de små og mellomstore bedriftene utgjør ryggmargen i våre lokalsamfunn. De er ekstremt viktige for den velferden vi har i Norge i dag, forteller Ann-Margreth Renstrøm, seksjonsleder i bedriftsmarkedet. – Å starte en bedrift gir fantastiske ringvirkninger i form av direkte og indirekte verdiskaping. Vi ønsker at bedriftene selv skal forstå hva de betyr for samfunnet, og for å synligjøre dette har vi utviklet en kalkulator-app som vi kaller «Ringvirkninger». Med den kan du søke opp enkeltbedrifters bidrag til samfunnsøkonomien ved å taste inn organisasjonsnummeret til bedriften. Vi ønsker at de skal være stolte av sin egen verdiskapning, og vi ønsker å være med på reisen og heie dem frem, fortsetter hun engasjert.

Digitalt finansieringsbevis
DNB har de senere årene kontinuerlig forenklet søknadsprosessen for boliglån. Nå kan du enkelt og greit søke om finansieringsbevis direkte gjennom DNB sin nettside.
– Du henter informasjonen vi trenger direkte fra Skatteetaten, hele prosessen tar kun noen få minutter og svaret får du umiddelbart, opplyser banksjef i DNB Oslo, Ylva Molenaar.
– Kundene våre blir guidet gjennom prosessen, som er enkel og svært lett forståelig. Vi opplever at vi kommer tettere på kundene våre med denne digitale løsningen. Det at kunden selv fyller ut de opplysningene vi tidligere brukte mye tid på, gjør at rådgiverne våre har mer tid til å snakke om det som er relevant og interessant for hver enkelt kunde. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Vi jobber rett og slett for at du skal få en enklere hverdag, avslutter banksjef Ylva Molenaar.◻

Kirkeveien 59 | 915 04 800 | dnb.no/flaggskip

Tekst Christina Undli Foto Heidi Nathalie Hovland