LOADING

Type to search

bogstadpuls velvære

Permanent fettfjerning med laser

Novelaklinikken er den fremste i Norge på SmartLipo; en laserbehandling som skånsomt og effektivt fjerner fettcellene. Ansvarlig kirurg dr. Nikolai Paus Grova har utført over 2000 SmartLipo-behandlinger og regnes som den mest erfarne innen sitt felt.

– Novelaklinikken har hele åtte klinikker rundt i landet; Skøyen, Tønsberg, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Elve­rum, Hønefoss og Kongsberg. Alle disse klinikkene tilbyr SmartLipo, en fettfjerningsmetode hvor huden og fettcellene først varmes opp med laser, før fettet suges ut. Laserbehandlingen er mer skånsom enn tradisjonell fettsuging, og metoden gjør også at huden strammes opp, forteller dr. Nikolai Paus Grova, ansvarlig kirurg for Novelaklinikken.

Høyere fettforbrenning
– Fettceller er noe du er født med, og antallet forandrer seg ikke i løpet av livet. Det du kan gjøre noe med, er hvor mye fett som er i fettcellene. Dersom du har i overkant mye fett i fettcellene og slanker deg, vil det være lett å fylle dem opp igjen når du begynner å spise normalt. Dermed vil du oppleve den såkalte jojo-slankingen. Med SmartLipo fjernes fettcellene permanent, og du er dermed kvitt dem for alltid, forklarer den erfarne kirurgen.
– Etter en SmartLipo-behandling får du i tillegg en generelt høyere fettforbrenning. Du kan med andre ord benytte den som en «kickstart» for å gå ned noen ekstra kilo andre steder på kroppen også, dersom du ønsker det. Jeg råder pasientene mine til å spise ren mat med mye grønnsaker og holde forbrenningen oppe ved å bevege seg jevnlig, fortsetter dr. Paus Grova.

Problemområder
Med SmartLipo kan du få fjernet fett fra områder som hake, mage, flanke, mannebryst, grevinneheng, bryst, innside og utside lår og innside og utside knær. Mellom 60 og 70 prosent av de som henvender seg til Novelaklinikken for laserbehandlingen, ønsker å fjerne fett på mage og flanke, hvor fettcellene ofte sitter ekstra godt.
– Overskuddsfett på mage og flanke, eller det mange omtaler som «kjærlighetshåndtak», er ypperlig å fjerne med SmartLipo. Fettet som legger seg på disse problemområdene er ofte svært vanskelig å slanke bort, og mange har forsøkt alt uten å lykkes før de kommer til meg, forteller dr. Grova.
– Vi opplever også stadig flere henvendelser vedrørende fjerning av overflødig fett fra mannebryst. Det er mange menn som ikke trives med å gå i bar overkropp, og med SmartLipo kan vi fjerne dette ekstra fettet og i løpet av få uker vil huden også stramme seg fint opp.
På arr etter keisersnitt, hvor man har magefett hengende over arret, er denne fettfjerningsmetoden uovertruffen.
– Mange kvinner som har tatt keisersnitt har en «pølse» på magen etter inngrepet, som nærmest er umulig å trene eller slanke bort. I tillegg har de ofte et arr som snurper inn huden under magen og gjør denne «pølsen» enda større, forklarer han.
– Jeg møter ukentlig kvinner som skjemmes over magen etter et keisersnitt. Da kan det være godt å vite at dette faktisk kan gjøres noe med på en enkel og smertefri måte, og ikke minst at sluttresultatet blir svært vellykket, poengterer han videre.

Skånsom og effektiv
SmartLipo utføres med lokalbedøvelse og du kan reise hjem 30 minutter etter endt behandling. Det er ikke behov for sykemelding og du vil kunne gå på jobb allerede dagen etter.
– Alle som henvender seg til oss får en individuell vurdering av en erfaren kirurg. Vårt mål er at du skal kjenne deg hundre prosent trygg på vår ekspertise og kompetanse, forsikrer dr. Paus Grova.
Kontakt dr. Nikolai Paus Grova på skoyen@novelaklinikken.no eller telefon 21 64 06 00 for gratis konsultasjon og samtale.◻

1. Novelaklinikken har det aller siste innen kosmetiskmedisinsk utstyr og flotte behandlingsrom.

2. Dr. Grova og teamet hans sørger for at pasientene kjenner seg trygge og godt ivaretatt under hele behandlingen.

3. Novelaklinikken står for kompetanse og kvalitet i alle ledd, og du blir møtt med service og vennlighet fra første stund.

4. Laseren varmer opp huden og fettcellene for en skånsom fettfjerning. SmartLipo utføres med lokal­­­bedøvelse og du trenger ingen sykemelding.

Karenslyst Allè 12 | 21 64 06 00 | novelaklinikken.no

Tekst Christina Undli Foto Siri Nordberg Malvik, Linn Huseby og Christina Undli