LOADING

Type to search

Gjør hverdag og høytid komplett

bogstadpuls interiør

Gjør hverdag og høytid komplett

Hos Christiania Glasmagasin i Hegdehaugsveien finner du et rikt utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen. Her har de serviset og tilbehøret du trenger
til både hverdagene og de største høytidene.

Glasmagasinet – grunnlagt av Det Kongelige Norske Compagni i 1739 – ble overtatt av norske eiere elleve år senere. Fra en sentrumsnær beliggenhet på Jernbanetorget, Stortorvet og senest i Lille Grensen, flyttet de i november i fjor inn i nye lokaler i Hegdehaugsveien. 34.
Butikksjef i Christiania Glasmagasin i Hegdehaugsveien, Hans Henrik Berg, har jobbet i kjeden i snart 17 år.
– Sammen med hyggelige kunder og ansatte trives vi veldig godt i de nye og romslige lokalene. De store og åpne vinduene skaper en trivelig atmosfære i butikken, sier han.

Hverdag og fest
Den landsdekkende kjeden har 40 butikker i hele Norge, og flagship-butikken i Hegdehaugsveien er den største.
Her finner du et rikholdig utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat og mye annet som passer inn i både tradisjonsrike og minimalistiske hjem.
– Alle er hjertelig velkommen til oss. Tanken vår er at vi skal være et gavemagasin for folk flest i ulike prisklasser, både til hverdag og fest. Vi har gode gavetips til julen for alle, fra blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik, Pillivuyt og Le Creuset, sier Berg.

Norsk og tradisjonsrikt håndverk
Hos Christiania Glasmagasin får du en god blanding av kvalitetsprodukter fra norske og skandinaviske forhandlere, i tillegg til internasjonale merker.
– Vi er stolte av å være forhandlere for norske, tradisjonsrike håndverksbedrifter som Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik. Vi er også alene om å ha et så stort sortiment fra de to leverandørene, sier Berg.
– I hyllene har vi også andre merkevarer av god kvalitet, som Rosendahl, Jamie Oliver, Hardanger Bestikk og Fiskars, for å nevne noen, opplyser han.

God service
– Det er viktig at alle som jobber her har en interesse for matlaging eller interiør, for da er de også personlig opptatt av produktene våre. På den måten utfyller vi hverandre godt og gir kundene våre den best mulige service, sier Berg, som selv er utdannet kokk.
– Våre trivelige ansatte vil gjerne hjelpe til med årets julehandel, og vi pakker inn gaver for de som måtte ønske det, sier han fornøyd.◻

1. Christiania Glassmagasin i Hegdehagsveien pakker inn gavene for de som ønsker det. Her får du også god service av butikksjef i Christiania Glassmagasin Hegdehaugsveien, Hans Henrik Berg.

2. Fine julefigurer fra Hadeland Glassverk.

3. Odyssé serien
fra Hadeland Glassverk.

4. Porsgrund Porselen.

Hegdehaugsveien 34 | 40 00 41 06 | www.cg.no

Tekst og foto Marte Nordal

Les mer i magasinet som er ute nå: