LOADING

Type to search

En sensuell revolusjon

bogstadpuls velvære

En sensuell revolusjon

Midt i Parkveien ligger det en pirrende opplevelse av en butikk. Playhouse Shop er alt annet enn en snuskete butikk, men mer som en livsstilbutikk. «It’s a part of life og må oppleves», som butikkeier Bent Ove sier.

Lokalet er stort og luftig, så det er godt med rom for å utforske uten å måtte gå skulder mot skulder med sidemannen. Atmosfæren er trygg og varm, og de ansatte som jobber der står smilende til disposisjon om du trenger veiledning.
– Det er mye imponerende innovasjon i bransjen, sier Bent Ove og nevner tidligere tiders usunne glidemidler med parabener og sexleketøy av plast og gummi, som i dag er byttet ut med 100 % rene silikonprodukter og økologiske kremer til produkter du kan knytte opp til smarttelefonen din og styre via en app.
Denne bransjen er stadig i utvikling. Etterspørselen etter økologiske og rene produkter er høy. Det er fokus på produktenes innhold og kvalitet, og det merkes at de unge i dagens samfunn er opptatt av hva de bruker på kroppen sin.
– Det er ikke annet enn positivt og veldig imponerende! Her skal vi hjelpe til med den kunnskapen vi har, og ingen spørsmål er dumme.

Fifty shades-bølgen
Butikken har merket en stor utvikling også etter «Fifty shades»-bøkene. I et land som Norge, der folk kan virke litt reserverte, kan det fungere godt å få et lite spark i riktig retning. Bøkene har fått den norske befolkningen til å åpne seg mer opp, og å våge å leke mer med hverandre og seg selv.
– Det handler ikke nødvendigvis om røff og hard sex, men om fantasi, kontroll og eksperimentering med rollebytter.
Butikkeieren opplever at dagens unge kunder er mer frie og åpne enn tidligere. De våger å være nysgjerrige, og det imponerer ham. Inntrykket av at det fortsatt ligger litt skam igjen i den eldre garde er ikke til å komme unna. Et eksempel på det er at noen kunder har krevd at innsynet til butikken, akkurat rundt kasse-området, ble skjermet, siden de helst ikke ville bli gjenkjent.
Det har butikkeieren fått orden på, med en hvit, matt stripe akkurat der man ser inn til kassen. Han har god forståelse for at kunder kan føle på ubehag, samtidig som han syntes det er trist at de skal føle det sånn.

Alt til den nysgjerrige
Butikken fører et bredt utvalg av produkter og har mange forskjellige leverandører. Sexy undertøy for å piffe opp helgen, sexleketøy av høy kvalitet, økologiske sprayer og oljer til massasje og nytelse, og intime kremer som stimulerer og bedøver. Et produkt de har fått spesielt gode tilbakemeldinger på er «tightning cream». Dette er en krem som sammen med produktet «Kegel balls», strammer opp vagina etter fødsel.
– En kvinnelig kunde kom tilbake med blomster og en flaske rødvin som takk, sier butikksjef Bent Ove. Takket være de ansattes gode veiledning og de intime produktene butikken fører, hadde hun på kort tid kommet tilbake til der hun var før fødselen.
Utformingen i butikken har en behagelig flyt. Desto lenger du beveger den innover, desto mer eksplisitt blir vareutvalget, og dette er en del av opplevelsen. Dermed kan de som vil ta det litt med ro holde seg midt i butikken, mens de spesielt interessert kan ta turen lenger inn.
Her er det noe for enhver smak.◻

1. Utstillingen du møter når du entrer butikken. Denne byttes ut jevnlig med nye produkter.

2. Playhouse Shop er stolte over alle sine samarbeidspartnere, og de har et stort og variert utvalg av produkter fra flere forskjellige leverandører.

3. Fasaden til Playhouse Shop fra ande siden av gaten. Her kan du se tydelig den hvite matte stripen, som skjuler innsyn rundt kasseområdet.

4. Eksklusive og delikate leketøy som er dandert på utstilingsbordet. Her finner du noe for en hver smak.

5. Playhouse har også en undertøysavdeling for den lekne, om du vil piffe opp helgen med litt sexy undertøy.

Parkveien 15 | 45 05 68 83 | www.sexbutikken.no/lelo

TEKST OG FOTO MARTINE KOLSTAD

Les mer i magasinet som er ute nå:

Next Article