LOADING

Type to search

Din nye italienske nabolagsrestaurant

bogstadpuls Mat og Drikke

Din nye italienske nabolagsrestaurant

Villa Paradiso er kjent for sine ekte, napolitanske pizzaer – tynne midt på,
men omgitt av den boblete, luftige bremmen med de karakteristiske brente prikkene. Villa Paradiso åpnet på Grünerløkka i 2004, deretter kom Frogner i 2014 og så Majorstuen i januar 2018.

Det ligger en hyggelig og lun atmosfære over Villa Paradiso Majorstuen, med italiensk musikk som summer i bakgrunnen. Ved inngangspartiet blir du møtt av oliventrær og bak disken lirker en pizzaiolo en pizza inn i den glødende åpningen på vedovnen fra Napoli. Bare få minutter senere spar han ut en gylden delikatesse som lukter himmelsk og ser fantastisk ut. Det er gode muligheter for at du finner din nye favorittpizza hos Villa Paradiso Majorstuen, da pizzamenyen er fullspekket med spennende toppinger. Deigen er langtidshevet tre døgn i kjøleskap og inneholder minimalt med gjær, og hvis du ønsker pizzaen din glutenfri lager de dette også.
Villa Paradiso er absolutt mest kjent for sine napolitanske pizzaer, men menyen er variert med håndplukkete råvarer. Den er sesongbasert og byttes ut fire ganger i året, slik at de sikrer de beste råvarene fra hver sesong. På menyen finner du blant annet antipasti, salater, pasta og forskjellige vegetar- og kjøttretter med unike smakssammensetninger til både store og små.

Familievennlig
I Italia samles den utvidete familien for å spise sammen, og dette ønsker Villa Paradiso å videreføre i sine restauranter. Tar du med deg hele familien gjennom fire generasjoner på Villa Major, vil den eldste få maten spandert på huset. For de yngste serveres det barnedrinker med høy parasollfaktor, og du kan også reservere deler av lokalet til bursdagsfeiringer til barna, dåp, utdrikningslag, minnestund, bursdag eller andre markeringer.
Med sin sentrale beliggenhet er Villa Paradiso Majorstuen et godt utgangspunkt for en hyggelig lunsj eller middag, enten du ønsker å sitte inne eller ute. Nå som solen endelig titter frem har Villa Paradiso åpen uteservering hvor du kan nyte deilig italiensk mat og drikke. Hver søndag er det duket for akustisk aften med italiensk livemusikk fra klokken 19 med Roberto og Pierluca på gitar og trekkspill.
Villa Paradiso importerer både vin, øl og alkoholfrie drikker direkte fra Italia, håndplukket til hvert enkelt sted. Stort sett alle områdene i Italia er representert på drikkekartet. I tillegg serveres de historiske drinkene – både italienske og internasjonale – til spisende gjester ved bordene og i baren innerst i lokalet. Om det frister med en aperitivo og litt snacks før middag eller bare en espresso på vei hjem fra jobben i ekte italiensk stil – her er alle velkommen!

Ta med deg maten
Kanskje du har planlagt en dag i parken eller på stranden med gode venner, og ønsker en deilig lunsj? Villa Paradiso tilbyr takeaway og det er bare å komme innom restauranten for å bestille mat som du kan ta med deg. Villa Paradiso har også avtale med Foodora, slik at du kan få maten levert hjem på døren.
Enten du planlegger en shoppingdag i Bogstadveien og vil nyte en god italiensk lunsj, eller har lyst til å prøve ut noe nytt, anbefaler vi at du tar turen innom Villa Paradiso Majorstuen som ligger sentralt til i Jacob Aalls Gate 28. Du kan også bestille bord: www.villaparadiso.no. ?

Jacob Aalls Gate 28 | 22 35 40 60 | villaparadisomajorstuen.no

1. Pizzaioloer med lang erfaring tilbereder ekte napolitansk pizza!

2. På Villa Paradiso kan du også få servert forskjellige drinker eller ta en espresso på vei hjem fra jobben i ekte italiensk stil.

3. Villa Paradiso lager alle pizzaene i barnestørrelse, og har flere Aperitivi per bambini – barnedrinker, på menyen.

4. Hos Villa Paradiso kan man nyte en deilig antipizze med italienske oster og spekemat hvor stor porsjon serveres med focaccia.

Tekst og foto Heidi Nathalie Hovland