LOADING

Type to search

Sol hver dag, året rundt

bogstadpuls velvære

Sol hver dag, året rundt

Du trenger ikke reise lenger enn til Bogstadveien 49 for sol og brunfarge.
Her finner du Brun og blid sitt store solsenter med den nyeste teknologien som
gir deg en naturlig brunfarge året rundt.

Våren har endelig kommet tilbake etter en lang vinter med snø og gufsevær. Endelig kan vi finne frem lettere klesplagg og henge den tunge vinterjakken bakerst i skapet. Det er tid for piknik i parken, 17. mai og andre staslige selskaper hvor man gjerne ønsker å føle seg litt ekstra fin og ikke minst fresh! For å unngå at vinterhuden skal få sjokk når vi beveger oss ut i solen igjen, er det anbefalt å ta litt solarium for å få et godt grunnlag og unngå å bli solbrent. Hos Brun og blid Bogstadveien kan du sole deg trygt og komfortabelt i Luxura-solsenger, som gir godt grunnlag og en jevn brunfarge.
Hos Brun og blid er det lange åpningstider hele året, slik at du kan ta solarium når det passer deg, enten du ønsker å ta det etter trening, i lunsjen eller på kvelden. På solsenteret er det et stort utvalg ulike solkremer for maksimalt utbytte av bruningsbehandlingen. Disse kremene kan du få kjøpt fra automaten på senteret med Brun og blid sin solpass-app. Solpass-appen gir 20 % ekstra soletid og fungerer som identifikasjon på at du er over 18 år. Appen er gratis å laste ned.

Luxura Vegaz
Brun og blid presenterer nå den nye solsengen Luxura Vegaz. Hver eneste detalj av denne Premium-solsengen er nøye vurdert og laget for å oppnå best mulig resultat av solbehandlingen. Med moderne design, komfort og kvalitet i fokus, vil dette gi deg en ny opplevelse innen solarium. Luxura Vegaz gir en jevnere bruningsprosess, langvarig og vakker brunfarge og etterlater huden forfrisket etter endt bruningsbehandling. Sammenlignet med de eldre Luxura-solsengene de tilbyr, har Vegaz to nye funksjoner: Skulderelementer og lyskombinasjon av blått lys for bruningseffekt og rødt lys for kollagenproduksjon i huden. Dette betyr at det røde lyset bidrar til at rynker og linjer falmer, huden blir mindre fet og føles mykere, akne reduseres og skadet hud heles raskere.

Finn din egen soletid
Riktig soletid varierer fra kunde til kunde, det er derfor viktig å ta hensyn til solvanene dine ellers. Les nøye gjennom doseringsplanen i hudtypetabellen som er ved solrommet før du soler deg. Start med laveste anbefalte tid for å unngå å bli solbrent. Solsengene har høyeste tillate effekt i henhold til regelverk fastsatt av Statens Strålevern og er de strengeste reglene i Europa. Når du skal sole deg oppfordres det også til å bruke egne beskyttelsesbriller som du får kjøpt hos Brun og blid.
Brun og blid tilbyr gratis sol for alle med appen én gang i året! Da er solsenteret betjent og det vil bli delt ut gaver, i tillegg til at du ikke behøver å betale en krone for å ta solarium. Det kan derfor lønne seg å laste ned appen og titte innom Brun og blid sin hjemmeside for å holde deg oppdatert på ulike nyheter og happenings.?

1. Hos Brun og Blid Bogstadveien kan du sole deg trygt og komfortabelt i Luxura-solsenger, som gir godt grunn­-lag og en jevn farge.

2. Den nye sol-sengen Luxura Vegaz som gir en vakker brunfarge og etterlater huden forfrisket etter endt behandling.

3. Hos Brun og Blid Bogstadveien er det lange åpningstider slik at du kan sikre deg den perfekte brunfargen når det passer deg!

Bogstadveien 49 | 80 03 40 33 | Facebook.com/Brunogblid

Tekst HEIDI NATHALIE HOVLAND Foto BRUN OG BLID