LOADING

Type to search

En perle på Bislet

bogstadpuls velvære

En perle på Bislet

Opp en staselig trapp, forbi et glassmaleri, inn i en vestibyle med stor takhøyde og kunst på veggene. Dette er hverdagen til medlemmene
på Bislet bad og trening. Her kan man trene og slappe av i fredede lokaler som huser Norges første bad fra 1921.

1921 stod Bislet Bad ferdig som Norges første bad, og ble regnet som Nordens største og vakreste anlegg. Det var arkitektene Harald Aars og Lorentz Harboe Ree som sto for tegningen og byggingen, på det som skulle bli et av de mest avanserte og moderne badeanleggene i Norden. På den tiden var tilgang til eget bad mangelvare, og med stadig utbrudd av smittsomme sykdommer så myndighetene seg nødt til å oppføre et såkalt folkebad som skulle gi renslighet, herding av kroppen og fysisk styrke. Etter hvert som stadig flere leiligheter fikk egne bad, ble Bislet Bad en viktig arena for svømmeopplæring, mosjon og idrett.

Innvendig finnes fremdeles det opprinnelige interiøret med sin helt unike atmosfære, enten du måtte befinne deg ved badet eller treningsstudioet. Omgitt av historisk arkitektur finner du moderne treningslokaler og et unikt treningstilbud med ulike typer medlemskap.

Alt ligger klart
Hos Bislet bad og trening finnes det styrkerom, mosjonsrom og uttøyingsrom med moderne apparater, og på veggene henger det bilder fra badets lange historie som gir et innblikk i hvordan trening har utviklet seg. Badet er utstyrt med et 17 meter langt basseng, boblebad, dampbadstue og tørrbadstue. De gamle omkledningsbåsene i badet har også fått bli, og som VIP-medlem får du din helt egen der rene treningsklær ligger klart. Da slipper du treningsbag, og får oppleve luksusen ved å slippe å planlegge trening siden alt ligger klart.
Det er ikke bare den historiske bygningen som skiller seg ut, for hos Bislet bad og trening finnes det ingen musikk eller speil. Her er det heller aldri overfylt og du slipper å stå i kø. Uansett om du skal trene eller bade, vil du garantert få en sunn opplevelse, både fysisk og mentalt.

Profesjonell treningsveiledning
Bislet bad og trening tilbyr profesjonell treningsveiledning i medlemskapet for alle, slik at du får den oppfølgingen og hjelpen du til enhver tid trenger. Som medlem kan du også administrere og følge med på egen utvikling i din personlige, elektroniske treningsdagbok. Bislet bad og trening tilbyr også små gruppetimer som Yoga og styrketrening, der fokuset er på hvert enkelt medlem. Dette gir bedre teknikk, forebygger skader og øker kvaliteten på treningen. I badet er det Aqua fit-timer med styrketrening i vannet, og to dager i uken er det baby-svømming.
Hos Bislet bad og trening blir du møtt av hyggelige ansatte som gjør alt de kan for at du skal få en fantastisk opplevelse og best utbytte av ditt besøk. Det serveres frokost og kaffe om morgenen, og det er fast vaffel-fredag for alle medlemmer! Ved resepsjonen er det et hyggelig sitteområde hvor du kan nyte forfriskende drikke eller lese dagens nyheter i avisen i rolige omgivelser. Det er en hyggelig og unik atmosfære å komme inn til, hvor du kan senke skuldrene – enten du skal trene eller bade.

1, 2. Spektakulært bad fra 1921 hvor arkitekturen er bevart. Selv omkledningsbåsene er her fremdeles.

3, 4. I medlemskapet er badet, treningsrommene og veiledning inkludert. Bislet bad og trening har mange forskjellige timer med yoga, pilates og kinesis. Men kanskje aller viktigst: De har treningsveiledning inkludert i medlemskapet.

5. Hos Bislet bad og trening blir du alltid møtt av blide medarbeidere som vet hvordan de yter service.

Pilestredet 60 | 21 04 27 33 | bisletbadogtrening.no

Tekst Heidi Nathalie Hovland Foto Heidi Nathalie Hovland OG FestligeTing.no

 

Les mer i magasinet her:

Previous Article
Next Article