LOADING

Type to search

Sommermagasinet

aktiviteter bogstadpuls Mat og Drikke Mote velvære

Sommermagasinet

Da har vi sendt sommermagasinet til trykk.
Det kommer ut i gaten fra 13. juni og i postkassene uken etter.

Du kan lese det her:

 

Sommeren er her!

Årets sommer blir kanskje ikke like varm og solfylt som i fjor, men sommer blir det uansett, med alt det fine som hører med: Lange lyse kvelder, mat på grillen og forfriskende drikke, ferie med lave skuldre og lading av batteriene, og ikke minst tid til å være sammen med familie og venner. På Majorstuen er vi så heldige at vi har mye å tilby sommerglade beboere, besøkende og handlende. Vi har Bymuseet, Vigeland-museet og Vigelandsparken, Frognerbadet som får ny stor sklie i månedsskifte juni/juli og ikke minst et stort mangfold av spennende spisesteder og butikker. Vi har også fått en ny turistattraksjon i Oscars gate 23. Her finner dere billedhugger og maler Tore Bjørn Skjølsviks helt nye galleri som vekker sansene, undring og begeistring. TBS Gallery ligger midt i en staslig hage, hvor alle er velkommen til å nyte kunsten og livet. Du kan lese mer om galleriet i magasinet, der vi også tok moteserien «Garden Party».

I dette sommermagasinet får du tips og råd om sjømat på grillen fra Georg A. Nilsen. Krogh Optikk kan fortelle at sporty, «raske» briller er i trendbildet om dagen. Change Lingeries hjelper deg med å finne det undertøyet som gjør det beste for din figur, mens Thune Jewelry & Watches byr på årets smykkestiler. Barbersalongen M Room i Bogstadveien setter menns behov i førersetet og Varsity Headwear gjør stor suksess med stilrene kvalitetskapser i inn- og utland. Lokale lagermuligheter har også vokst, og City Self-Storage har nå over 600 boder til utleie, fordelt på fire avdelinger i området. Det blåser nå en grønn vind over hovedstaden med Oslo som europeisk miljøhovedstad for 2019, og handlegatene på Majorstuen er intet unntak. Les mer om bærekraft i gaten i sommermagasinet.

Det skjer mye annet nytt og spennende i gaten. Warm Nordic åpner 14. juni ny Flagshipstore og designbutikk i de tidligere lokalene til Kähler i Hegdehausgveien. Stockfleths har åpnet i krysset Hegdehaugsveien og Josefines gate, og Normal er i full gang i andre etasje i Bogstadveien 1 for å klargjøre til åpning 30. august. Samsøe & Samsøe sin dameavdeling flytter ned og ved siden av herreavdelingen i første etasje, og Brandy Melville har flyttet litt lengre opp i gaten og inn i Bogstadveien 3-5. Ved siden av har vi fått Hippi Grace of Norway som lager vesker i kuskinn. Briskeby Gods har åpnet pop-up i Hegdehaugsveien 32, og inn i Industrigaten har vi fått Zenz Interiør som selger blant annet interiør, dyner, puter og sengetøy. 6. juni åpnet Coop Extra Europas første ubetjente matbutikk i Bogstadveien 40-42.

Alt dette og mer til har vi å by på. Så hva med å være turist i egen by? Prøv en storbyweekend og se Majorstuen og Oslo med nye øyne.

God lesing og god sommer!