LOADING

Type to search

Egenpleie på menns premisser

bogstadpuls velvære

Egenpleie på menns premisser

M Room i Bogstadveien setter menns behov i førersetet. Hos barbersalongen kan du få hårklipp, skjegg- og ansiktsbehandling unnagjort mens du selv spiller Playstation eller ser på TV.

– Det skal være en opplevelse å komme til oss. Det er en liten «man cave» dette, konstaterer administrerende direktør for M Room i Norge, Roger Bråten. Sportsbiler og jagerfly pryder veggene i salongen i Bogstadveien 39. TV og Playstation er hendig plassert mellom barberstolene og vaskestasjonen. Kaffemaskin og et kjøleskap fylt med gratis mineralvann til alle medlemmer står også innen rekkevidde.
– Damer som er på shopping i Bogstadveien kan jo bare parkere mannen sin her, foreslår han humrende.
– Det damer liker minst ved menn er vel kanskje hår som stikker ut av ører og nese, så et årsabonnement her, hvor trimming av øre- og nesehår inngår, bør være en genial gave, fortsetter Bråten med et smil.

Kun drop-in
Det finske konseptet er utviklet spesielt for menns behov og tilbyr alt fra hårklipp, barbering og skjeggbehandling til hodebunnsmassasje og enkel hudpleie – alt uten timebestilling.
– Her er det kun drop-in. Er det kø, får medlemmer forrang i køen. Du trenger uansett ikke sitte her mens du venter. I appen vår kan du enkelt sjekke eventuell ventetid, registrere mobilnummer og få melding ti minutter før det er din tur, forklarer Bråten.

500 medlemmer
På tampen av fjoråret etablerte kjeden seg her til lands, og i mars åpnet M Room-avdelingen i Bogstadveien, som den tredje i Norge.
– Vi har allerede rundt 500 medlemmer. Åpning av flere salonger ligger i planene fremover, og medlemskapet gjelder i alle våre salonger. Alle ansatte får opplæring i vår egen klippeteknikk, så du får den samme klippen overalt, forteller Bråten. Med M Room-medlemskap har man «klippekort» til ulike behandlinger og tjenester gjennom et helt år. Medlemskapet er delt inn i tre ulike nivåer, «Silver», «Gold» og «Platinum» – dess høyere medlemskapsnivå, dess flere fordeler.
– Det høres kanskje mye ut å betale litt over elleve tusen kroner i året, som det er for et «Platinum»-medlemskap for eksempel, men for en som meg som klipper håret hver 14. dag, blir snittprisen faktisk nokså rimelig. Hvis du har en sønn som er tolv år eller yngre, kan du dessuten ta med deg guttungen, som kan benytte seg av de samme tjenestene gjennom farens medlemskap, fortsetter han. Bråten understreker at du er hjertelig velkommen, enten du er medlem eller ei.
– Når det gjelder hårklipp, er vask og styling alltid inkludert hos oss.

Kjølende effekt i sommervarmen
M Room benytter seg av sine egenutviklede produktserier.
– Vi vet hva som er i alle produkter. Ser man et behov, kan ingrediensene byttes ut. Blant annet har vi hudpleie som er spesialtilpasset for menns hud, forteller han. Barberer Valentina Milanović påpeker at menn bør bli flinkere til å ta vare på egen hud og tilføre den fuktighet. I sommervarmen kan blant annet ansiktsspray virke avkjølende og roe ned huden.
– Hårproduktene våre som inneholder peppermynte har en kjølende effekt som mange setter pris på, både i sommervarmen og etter en hard treningsøkt, sier Milanović.

1. Hos M Room trengs ingen time­bestilling – det er bare å komme innom. Valentina Milanović står klar med kvass saks. Her er det sjef for kjeden her til lands, Roger Bråten, som får stusset håret.

2. Medlemmer får mer hos M Room. Kjøleskapet er fylt med iskald, gratis drikke.

3. Barberkjeden benytter egenutviklede produktserier.

4. M Room åpnet i Bogstadveien 39 i vår.

Bogstadveien 39 | 91 90 55 73 | www.mroom.com

Tekst og foto Ingri Valen Egeland

Les mer i sommermagasinet her: