LOADING

Type to search

Ekstra lagringsplass midt på Majorstuen

aktiviteter bogstadpuls

Ekstra lagringsplass midt på Majorstuen

City Self-Storage har over 600 boder til utleie, fordelt på fire avdelinger i området. Noen ekstra kvadratmeter lagringsplass kan gjøre nytten både som walk-in-closet og oppbevaringssted for DVD-samlingen.

Det var en eldre dame som kom kjørende med drosje, stoppet, gikk inn på lageret, hang fra seg pelskåpen og kom ut igjen i en annen kåpe før hun dro videre, forteller daglig leder for City Self-Storage i Skandinavia, Isak Larsson.
– Et ekte walk-in-closet med andre ord, følger Kristian Brandsberg raskt opp med et smil. Han har ansvar for digital markedsføring i selskapet.

Flyttebutikk på Majorstuen
– Jeg vet om en som samler på DVD-er som har en egen bod her til å oppbevare hele samlingen sin i, fortsetter han.
De to befinner seg i avdelingen i Sørkedalsveien 10A. Her har City Self-Storage sin egen flyttebutikk, i tillegg til lagringsplass. I flyttebutikken kan du få kjøpt alt fra vakuumeringsposer til flytteesker som er spesialtilpasset for glass og tallerkener.
Ytterligere tre avdelinger med boder til selvlagring ligger i umiddelbar nærhet, henholdsvis i Middelthuns gate 25B på Colosseum, Observatoriegata 10 i Vika og i Frederik Stangs gate 4 på Frogner. De to siste avdelingene har kommet til i løpet av det siste året, sistnevnte så sent som i april i år. Totalt har det børsnoterte selvlagringsselskapet 101 avdelinger i Skandinavia. 16 av dem befinner seg i Stor-Oslo.

Som en ekstra bod
– Når man bor midt i byen, er det ikke alle som har så mye sikker lagringsplass. Her i området har vi flere som har vært kunder gjennom mange år og bruker dette som en ekstra bod til å oppbevare alt fra ski- og golfutstyr til vinterdekk. En del benytter seg også av oss når de står midt i en flytteprosess og for eksempel skal ha visning. Man kan leie helt ned til én uke, men vi har også gode avtaler for langtidsleie, sier Larsson.
– Både her i butikken og gjennom vårt kundesenter kan kunder få hjelp til å kartlegge sitt behov, påpeker Brandsberg.
– Folk har forskjellige behov, men felles for alle er at dine ting er utrolig viktige for deg. Vi kan være med å tilpasse så du får det du trenger. Jeg har hatt kunder som har ment at de har hatt behov for ti kvadratmeter lagringsplass, mens det viser seg at de ikke trengte mer enn tre kvadratmeter for eksempel. Man kan leie alt fra en halv til tjue kvadratmeter med lagringsplass hos oss, forteller avdelingsleder for de fire ovennevnte avdelingene i området, Daniel Yhidego.

Sparer bompengeutgifter
Mens man i en felleskjeller kanskje kan bekymre seg for både innbrudd og fuktskader, er City Self-Storage-avdelingene sikret med alarm og klimakontroll for å sørge for at ting blir lagret både trygt og tørt. Hver kunde får sin personlige adgangskode til å låse seg inn med.
– Vi har for øvrig også en hel del bedriftskunder. Flere som driver nettbutikk har lagringsplass hos oss. Andre oppbevarer markedsmateriell. Enkelte bedrifter leier dessuten plass i flere av våre avdelinger for å kunne ha varer på ulike steder og på den måten spare både bompengeutgifter og tid, avslutter den daglige lederen.◻

1. Med til sammen fire avdelinger i området har City Self-Storage nok av lagringsplass å tilby. Kristian Brandsberg (t.v.) og Isak Larsson viser her fram korridorene med boder i avdelingen på Colosseum.

2. City Self-Storage har en egen flyttebutikk tilknyttet avdelingen i Sørke­dalsveien 10A. Den har det som trengs for å gjøre en flytteprosess enklest mulig. Her viser selskapets daglige leder frem flytteesker for glass og tallerkener.

3. De ansatte hjelper kunden med å finne frem til rett størrelse på boden.

4. City Self-Storage tilbyr trygg lagringsplass.

Sørkedalsveien 10A | 81 01 23 45 | www.cityselfstorage.no

Tekst og foto Ingri Valen Egeland

Les mer i sommermagasinet her: