LOADING

Type to search

Nytt fra gatene

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote Nyåpning velvære

Nytt fra gatene

▶ Nede i Hegdehaugsveien, ved siden av Bjørn Borg (Parkveien 25), har Vitus Apotek flyttet inn.
www.vitusapotek.no

▶ Litt lengre opp, i Hegdehaugsveien 32, åpner snart Grilla Guru. Her blir det grillmat i mange varianter til ut i de sene nattetimer.
www.facebook.com/grillaguru

▶ Christiania Glasmagasin i Hegdehaugsveien 34 har utvidet butikken sin
og åpnet i slutten av august.
www.cg.no

▶ Normal har kommet til Bogstadveien, med stor åpning fredag 13. september i Bogstadveien 1.
www.normal.no

▶ Samsøe Samsøe har nå fått stor ny flott butikk for både i herre og dame i første etasje i Bogstadveien 1 under Normal.
www.samsoe.com

▶ I det flotte lille huset bak Acne i Underhaugsveien 28 åpnet Restaurant Stallen 25. september. Du kan kun få bord onsdag til lørdag og de serverer menyer med 18 til 22 retter med sesongbasert råvarer fra det nordiske kjøkkenet. Det er folka bak Fyr Bistronomi & Bar rett nedenfor som driver den nye restauranten.
www.restaurantstallen.no

▶ Og vi har fått Ludo Kjøkken i Vibes gate 11. En ny og hyggelig nabolagsrestaurant som servere kvalitetspizza med mulighet for take away. Her blir det bra stemming, musikk, vin, øl og gode drinker. Menyen består av noen klassiker og noen mer moderne, lekne pizzatoppinger. Her er det folkene fra Cru Vin & Kjøkken som står bak.
www.restaurantludo.no

▶ Nordseth i Bogstadveien 37 har pusset opp hele butikken i sommer og åpnet igjen 1. august. Nå har Nordseth også egen dameavdeling i andre etasje med masse spennende merker.
www.nordseth.as

▶ I Jacob Aalls gate 13 har vi fått Lynx Laboratory – to reiseglade brødre som på sine reiser er blitt inspirert til å lage de beste klærne – både når det gjelder funksjonalitet og design – og den komplette garderobe til alt. Les mer på
www.lynxurbanoutdoor.com

▶ Det nye handelshuset i Valkyriegata blir klart første halvdel 2020. Her blir det spennende butikker, matkonsepter og kulturhub, i tillegg til bolig.
www.valkyrien.no | @valkyrienoslo