LOADING

Type to search

Reis lett, sikkert og synlig

aktiviteter bogstadpuls

Reis lett, sikkert og synlig

Samsonite lanserer denne høsten Magnum, som er den letteste hardplast-kofferten med trepunktslås noen gang. Et hardt ytre og et trygt lukkesystem beskytter innholdet i kofferten. Med en bagasjelapp med personlig inskripsjon
er du også sikker på at ingen tar feil koffert.

– Magnum-serien er den letteste hardplastkofferten vi noen gang har hatt. De er blitt lettere og lettere med årene. Denne kabinkofferten, som er 55 centimeter høy og tar 35 liter, veier bare 2,4 kilo. Det er en halv kilo lettere enn den forrige modellen, forteller Anne Grethe Bjørsvik, butikksjef for Samsonite Flagship Store i Bogstadveien 23 mens hun viser frem den minste av de nye Magnum-koffertene, som også fås i 80 liter og 104 liter. En enda større koffert, som er 81 centimeter høy, vil også bli lansert senere i år.

Uttakbart fôr
Butikksjefen forteller videre at koffertmodellens harde ytre og et sikkert lukkesystem gjør Magnum-koffertene godt egnet til å oppbevare ting trygt på reise.
– Koffertene har et enkelt og sikkert lukkesystem med to klaffer og en kodelås, fortsetter Bjørsvik. Kabinkoffertens kodelås har for øvrig fått et nytt og moderne uttrykk. Doble hjul sørger for stabilitet på trillekoffertene, som er produsert i Europa.


– Mange vil nok sette pris på at disse Magnum-koffertene er fôret innvendig. Tidligere har du kommet rett inn på skallet, men nå er det stoff både i topp og bunn, samt en plate mellom for å holde alt på plass. Fôret kan også tas ut for vask.

Personlig vri
Samsonites mest moderne skallkoffertmodell kommer i flere farger. Om du vil, kan du også velge en matchende bagasjelapp og gjøre den personlig og lett gjenkjennelig uten ekstra kostnader.
Nå kan du nemlig få trykket navn, initialer eller andre små ord og tegn i metalliske farger på fargerike bagasjelapper i butikken.
– Vi begynte med dette før sommeren, og det har slått veldig godt an. Det hender at det kan komme mange like kofferter på bagasjebåndet. Da er det veldig kjekt å ha en liten lapp som gjør det lett å få øye på akkurat din koffert i mengden, avslutter butikksjefen.◻

Bogstadveien 23 | 94 88 81 94 | www.samsonite.no

TEKST INGRI VALEN EGELAND FOTO SAMSONITE OG INGRI VALEN EGELAND

1. Butikksjef Anne Grethe Bjørsvik viser frem to av størrelsene i den nye Magnum-serien i Samsonites flaggskipbutikk i Bogstadveien.

2. Tre størrelser er nå tilgjengelig i Samsonites Magnum-serie. Seinere i år kommer også en enda større størrelse.

3. Koffertene i Magnum-serien fås både i flere farger og størrelser.

4. Kabinkoffertens kodelås i Magnum-serien har et nytt og moderne uttrykk.

5. Du har mange fargevalg og kombinasjonsmuligheter hvis du vil skaffe deg en personlig bagasjelapp i butikken.

6. Oppvarmede metallbokstaver mot bagasjelappens overflate med et bånd med metallisk glans imellom, gir et varig personlig preg.

Les mer i høstmagasinet her: