LOADING

Type to search

Bekymringsfri databruk

aktiviteter bogstadpuls

Bekymringsfri databruk

Som Telia X-kunde trenger man ikke bekymre seg for å strømme seg bort med musikk, filmer og serier på mobilen.

Julemusikk og julefilmer. TV-serier og filmer til late feriedager. Når man tar internett i bruk på mobilen for underholdningens skyld, stiger antallet brukte gigabytes fort.
– Dersom du hele tiden må fylle på med ekstra datapakker når dataen på mobilen er brukt opp, blir det fort dyrt, påpeker butikksjef ved Telia i Bogstadveien, Isa Eren.

Gir en egen frihet 
Butikksjefen mener derfor mange kan spare mye på å tilpasse abonnement etter egen databruk. For de aller mest ivrige mobildatabrukerne, kan Telia X være den perfekte løsningen.
– Man slipper ganske enkelt å tenke på hvor mye data man bruker, sier Eren. Mobilabonnementet, som koster 579 kroner i måneden, ble lansert på starten av året og har blitt tatt godt imot, kan butikksjefen fortelle.
– Det gir en helt egen frihet til kundene. Man unngår dessuten risikoen ved å bruke åpne trådløse nettverk når man kan surfe bekymringsfritt på Telias 4G-nett, som er både stabilt og har høy hastighet. Om man vil, kan man dele dataen med andre, i tillegg til at det er mulig å skaffe ekstra SIM-kort til iPad, så man kan bruke mobilnett på den også, opplyser han videre. Etter brukte 40 GB reduseres for øvrig hastigheten til 3 Mbit/s.

PopSockets og treningsørepropper
Den nærmest endeløse databruken som Telia X-abonnent opphører heller ikke om man beveger seg over landegrensene.
– I EU, EØS og Sveits kan du bruke 22 GB. Videre koster det 5 øre per MB når denne datamengden er brukt opp, forteller Eren, som påpeker at det er mulig å prøve Telia X-abonnementet i to måneder før man endelig bestemmer seg. Om man velger å binde seg til abonnementet, oppnår man flere fordeler som Telia X-abonnent og får blant annet svært gode tilbud på andre elektronikkprodukter. Det kan komme godt med når julen nærmer seg. I Telia-butikken kan man gjøre unna gavehandelen til hele familien om du ønsker det, ifølge butikksjefen.
– Her finner du noe til alle, enten det er PopSockets og headset til barn eller smartklokke og treningsørepropper til noen andre i familien. Vi har også et stort utvalg av deksler av ulike slag, avslutter Eren.◻

1. Butikksjef ved Telia i Bogstadveien, Isa Eren, mener Telia X-abonnementet er et godt valg for dem som bruker mye mobildata. Her tilbys ubegrenset bruk.

2. Man kan finne julegaver til hele familien i Telia-butikken.

3. Telia-butikken ligger sentralt til midt i Bogstadveien.

4. De nyeste mobilmodellene står på rekke og rad i Telia-butikken.

5. Mobildeksler er blant det butikken i Bogstadveien har et bredt utvalg av.

Bogstadveien 15B | 40 00 23 10 | www.telia.no

TEKST OG FOTO INGRI VALEN EGELAND