LOADING

Type to search

Sentral lokalbank

aktiviteter bogstadpuls

Sentral lokalbank

 

– Endringer i livet skjer noen ganger uventet. Som totaltilbyder av finanstjenester skal vi være der for kunden når behovet oppstår, sier finansrådgiver Viggo Strømsnes i SpareBank 1 Østlandet, avdeling Majorstuen.

Lokalbanken ligger sentralt plassert, et godt steinkast unna Majorstukrysset, i Majorstuveien 38, med inngang fra Kirkeveien. Snart ett år har gått siden SpareBank 1 Østlandet relanserte sin avdeling på Majorstuen.
– Tidligere hadde vi bare avtalte møter her, men etter at vi åpnet for at folk kunne komme innom også uten avtale, har vi fått mange drop in-kunder i løpet av en dag, forteller Strømsnes.

Boliglån og barneopplæring
– Når du kommer over drømmeboligen på Finn, har du ikke nødvendigvis planlagt det i forveien. Da kan du komme til oss, så ser vi raskt på mulighetene sammen, sier Strømnes.
– Vi har også fokus på å være en god økonomisk rådgiver underveis i boligkjøpsprosessen, og ofte hjelper vi kunder med å legge en plan for hvordan de skal få råd til drømmeboligen sin, legger han til.
Avdelingen på Majorstuen, som deler lokaler med EiendomsMegler 1, har imidlertid ikke boliglån som sitt eneste fokusområde. De er en bank for alle livets faser.
– Sparebank 1 var for eksempel med på Babymessen tidligere i år, så vi er til stede helt fra starten av, humrer Strømsnes. Gjennom tiltaket «Jesper på hjul» har blant annet elever ved Majorstuen skole fått en tidlig innføring i privatøkonomi.

Kjente ansikter
– Personlig økonomi er selvsagt viktig for kunden, og det er noe vi setter høyt. Det at vi er en totaltilbyder av tjenester gjør det lettere for oss å se helheten i kundens økonomi. Har du penger til overs, er alle våre ansatte autoriserte til å se på metoder for gunstig plassering av pengene, forteller finansrådgiveren.
– Kunden skal kunne ha et kjent ansikt å forholde seg til og får direktenummer til sin rådgiver her hos oss, understreker han. Det samme gjelder for bedriftskunder.
– For små og mellomstore bedrifter henger gjerne personlig økonomi og bedriftens økonomi tett sammen. I slike tilfeller kan vi få til fellesmøter for å finne løsninger.

222 millioner i kundeutbytte
Nærheten til kundene er essensiell.
– Vi ønsker å være en bank som er til stede i nærmiljøet. SpareBank 1 sponser ulike lag og foreninger. Det er viktig å gi noe tilbake, sier Strømsnes. Dette er en filosofi som står sterkt i SpareBank 1 Østlandet, som for opptjeningsåret 2018 i april i år kunne dele ut totalt hele 222 millioner kroner i kundeutbytte til privatpersoner og bedrifter.
– For et par med lån på fire millioner kroner, utgjorde det 6500 kroner, og det er jo en anselig sum, avslutter finansrådgiveren.◻

1. Finansrådgiver Viggo Strømsnes og kollegene slår gjerne av en prat med kundene i lokalene sentralt
på Majorstuen.

2. SpareBank 1 Østlandet sin avdeling på Majorstuen ble relansert for ett års tid siden. Her står Stine Knutsen (t.v.), Tommy Stenersen, Halvor Halvorsen, Viggo Strømsnes, Jostein Andersen og Kaja Zeiner i lokalene.

3. EiendomsMegleren 1 og SpareBank 1 Østlandet sin avdeling på Major­stuen ligger side om side et steinkast unna Majorstuhuset, som sees i bakgrunnen.

4. Den firbeinte gledessprederen Bobby har fått plass i utstillingsvinduet ut mot Kirkeveien blant «øvrige ansatte» og boligannonser.

Majorstuveien 38 (inngang fra Kirkeveien) | 91 50 70 40 www.sparebank1.no

TEKST OG FOTO INGRI VALEN EGELAND

Les magasinet her:

Previous Article
Next Article