LOADING

Type to search

Sol ute, sol inne

bogstadpuls velvære

Sol ute, sol inne

Gi huden et godt grunnlag og få frisk glød – innendørs hos Brun og blid i Bogstadveien – før du møter sommersolen.

Det er oppfordringen fra markedssjef for Brun og blid solsenter, Ingrida Kerpauskaitė.
– Du bør begynne i det små med mindre doser sol i solarium, eller en pre-tan om du vil, for å unngå at du blir solbrent eller ender opp med å se oransje ut – i stedet for å bli brun og fin. Den siste tiden har mange av oss tilbrakt mye tid innendørs, og da kan det være lurt å få litt ekstra tilførsel av D-vitamin også, utdyper hun.

Veldig individuelt
Kerpauskaitė påpeker videre at det ved solrommene hos Brun og blid er hengt opp doseringsplaner som angir anbefalt soltid, utfra hudtype.
– Det er veldig individuelt hva som er riktig soltid for hver enkelt, derfor er det viktig å ta utgangspunkt i doseringsplan og egne solvaner, fortsetter hun.
– Best farge får du ved å sole deg annenhver dag inntil du får fargen du ønsker. For å holde resultatet ved like, bør du ta behandlinger en til to ganger i uken etter den tid.

Skuldersoling og rødt lys
De 15 solsengene hos Brun og blid i Bogstadveien 49 har høyeste tillatte effekt i henhold til regelverk fastsatt av Statens Strålevern og gir med det størst mulig bruningseffekt.
– Seks av disse er av typen Luxera Vegaz som gir best resultat på kortest mulig tid. Per nå er det avdelingen vår i Bogstadveien som har flest slike. Sengene er større og har innebygd system for skuldersoling. I tillegg til å gi en jevn og fin brunfarge, er rødt lys med på å fremme kollagenproduksjon som bidrar til å gjøre huden glatt og smidig, sier markedssjefen.

Bredt produktutvalg
For nettopp å holde huden glatt og smidig, anbefaler Kerpauskaitė dessuten at folk smører seg inn og forbereder huden før de tar plass under UV-lyset i solariet, for å unngå at huden blir tørr.
– Det er anbefalt å bruke krem – det gjøre faktisk både at du blir fortere brun, og at fargen holder lenger. Vi selger mange produkter, blant annet fra vår egen merkevarelinje Glød, som tilfører huden fuktighet – enkelte har også «anti-aging»- og «bronzing»-effekt. Vi har dessuten egne produkter spesielt utviklet for ansikt, legger og menn.

Hudproduktene kan kjøpes både via Brun og blid sine nettsider og i selvbetjeningsautomat på solsenteret via app, hvor man også kan lese om utvalget.
– Brun og blid har to apper man kan benytte seg av, Solpass og nyheten Solapp. Med Solapp kan du betale med Vipps. Du får dessuten tjue prosent ekstra soltid. Som eksklusivt tilbud kun for solstudioet vårt i Bogstadveien, får du i tillegg hundre kroner i velkomstgave når du laster ned appen for første gang. Appene er også praktiske i den forstand at de bekrefter at du er over 18 år gjennom verifisering med BankID, ettersom det er aldersgrensen for bruk av solarium i Norge, avslutter Kerpauskaitė.
For å opprettholde smittevern og hygienetiltak, i henhold til FHI sine restriksjoner i forbindelse med koronavirusutbruddet, har Brun og blid egne renholdere som vasker solsengene mellom hver kunde. Brun og blid Bogstadveien har av den grunn også nye åpningstider fra 12.00 til 22.00 på hverdager og fra 12.00 til 20.00 i helger og på helligdager.

1. Hos Brun og blid i Bogstadveien får du sommerfølelse hele året.

2. Her tilbyds et bredt utvalg hudpleieprodukter, blant annet fra sin egen merkevarelinje Glød.

3. Brun og blid ligger sentralt til i Bogstadveien 49.

4. Luxera Vegaz har innebygd system for skuldersoling.

5. Med både blått og rødt lys minner Luxera Vegaz om lysende neonskilt i Las Vegas. Det blå UV-lyset gir brunfarge, mens det røde lyset fremmer kollagenproduksjonen i huden.

Bogstadveien 49  I  www.brunogblid.no/bogstadveien

Tekst og foto Ingri Valen Egeland

Les mer i sommermagasinet her: