LOADING

Type to search

Les jule- og vintermagasinet her!

bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Les jule- og vintermagasinet her!

Det satses i gaten!

Tross annerledes tider, så satses det skikkelig i gaten. Flere har åpnet butikk og spisesteder i år. Bare den siste tiden har Anton Sport og Follestad åpnet store butikker over to etasjer i henholdsvis Bogstadveien 2 og 10. Oliviers & Co er tilbake i gaten i Bogstadveien 31B. 7Zinz har flyttet fra Bogstadveien 24 (Holmboesgate) til Hegdehaugsveien 28 og inn kommer Bunnpris. Vi har fått neglesalongen Favn i Neu­berggata 9B, og bilpleieselskapet Geowash i Bogstadveien 1.

Nede i Hegdehaugsveien 25, der Massimo Dutti-butikken lå, åpner et helt nytt restaurantkonsept over tre etasjer. I Hegdehaugsveien 27 åpner Limón – et splitter nytt spisested med digg, sunn og frisk mat. Og Blid Tannhelse har åpnet i Bogstadveien 13, inngang i Rosenborggata.

Vi er også heldig som har fått et helt nytt og stort handelshus på Valkyrien denne våren, med alt det spennende de har å tilby innen mote og mat m.m. Her har Moniker Man åpnet i slutten av november, med en motebutikk for herrer. I tillegg har H&M Home kommet til Bogstadveien 45 og & Other Stories i Valkyriegata 1. På motsatt side i Bogstadveien 58 har Sushibar+Wine åpnet sin andre restaurant i Norge, og vi har fått nye drivere av Specsavers. Ny blomsterbutikk, Botanik Fresh and Handpicked, i Sorgenfrigata 15, Elkjøp Phonehouse i Bogstadveien 41, Rains i Bogstadveien 39, Underground Golf Club i Industrigata 36, Studio Homestead i Vibes gate 10, MARLOU Stylingbar & Café i Vibes gate 12, Eksakt Hi-fi i Vibes gate 13, Studio Alf og Brors Bar i Hegdehaugsveien 36, Fun Kitchen i Hegdehaugsveien 31 og UFF pop-up i Hegdehaugsveien 24. Og det er flere på vei!

Det er det store mangfoldet, den spennende og flotte miksen av butikker, spisesteder, kontorer og boliger som gjør oss så unike – og ikke minst den lange historien med handel i gaten. Vi har butikker som har vært her i over 100 år!

Hele området på Valkyrien har nå fått seg et skikkelig løft med nye fortau i Valkyriegata med granitt og varmekabler. Nå er trikken tilbake og lysekronene og vinterbelysningen har kommet opp!

Velkommen til en hyggelig og trygg handel – vi gleder oss til å se deg!

Les magasinet her:

Previous Article