LOADING

Type to search

En oase for moteelskere

Mote Nyåpning

En oase for moteelskere

Etter måneder med oppussing er H&M Bogstadveien blitt en ren motedestinasjon, unik i sitt slag. Bugnende utvalg av klær, kosmetikk og tilbehør i lyse, luftige lokaler med innslag av grønne planter, skaper en særegen handleopplevelse i en inspirerende atmosfære.

Til tross for at hovedstaden var nedstengt store deler av våren, har det skjedd mye innenfor veggene i H&M-gården i Bogstadveien 11. Helt fram til butikkene i Oslo endelig kunne åpne dørene igjen 6. mai, har det nemlig pågått intensive byggearbeider.
– Vi vet at mange har vært nysgjerrige og kikket inn gjennom vinduene her i tiden som har gått. Det setter vi stor pris på, så hele teamet er veldig glade for omsider å kunne invitere kundene inn, sier presseansvarlig for H&M i Norge, Thea Kjendlie.
– Butikkdesignet er splitter nytt. Lokalene er blitt åpnet opp. Fargene er lysere og dusere. Flere vegger har fått mer struktur. Takdetaljene med lysrør og hengeplanter finner du ikke tilsvarende til i noen av våre andre butikker, utdyper hun.

Ren motedestinasjon
Grønne vekster går som en rød tråd ned fra taket og videre gjennom de tre nivåene butikken brer seg over i den gamle bygården.
I underetasjen er det egen herreavdeling, samt seksjon for baby og barn. I etasjene over er det damene som «dominerer». Sminkeavdelingen har fått større plass. Henting av pakker gjennom «Click & Collect»-ordningen er for øvrig gjort enklere for kundene.
Ettersom konseptbutikken H&M HOME nå har etablert seg litt lengre opp i gaten på Valkyrien, er H&M i Bogstadveien 11 blitt en ren motedestinasjon.

Unik nabolagsbutikk
– Bogstadveien er en populær handlegate. Vi vet at dette er et område med mange motebevisste kvinner og menn. H&M Bogstadveien er den moderne og inspirerende nabolagsbutikken der både de som holder til her og de som er innom på handletur kan finne antrekk til enhver anledning og det nyeste innen trender. Dette i en atmosfære som skaper en unik handleopplevelse vi er veldig stolte av å kunne tilby, forteller Kjendlie.
– Vi skulle selvsagt aller helst hatt en stor åpningsfest, men det går dessverre ikke i disse tider. Vi er imidlertid glade for omsider å kunne holde åpent. For H&M og de til sammen 38 ansatte som jobber her på heltid og deltid, er smittevern og det å skape en så trygg handel som mulig viktig.
Hun sier at det flotte teamet hos H&M Bogstadveien er klare for å yte service. De gleder seg til å vise fram butikken og synes selv det er gøy å jobbe i de fine omgivelsene.

Vil fornye garderoben
H&Ms presseansvarlige tror at mange moteinteresserte kunder er klare for endelig å kunne komme seg ut for å handle inn litt nytt til garderoben – omsider er det bedre tider i vente etter måneder med nedstengning i hovedstaden.
Nå når samfunnet er i ferd med å åpne igjen, vi kommer oss ut i sommersolen og så smått kan begynne å gjenoppta vårt sosiale liv, blir også behovet for både badetøy, pene hverdagsantrekk og festantrekk større.
– Om det ikke nødvendigvis blir så store fester akkurat denne sommeren heller, tror jeg folk vil gripe enhver anledning til å pynte seg litt ekstra, avslutter Kjendlie med et smil.

1. Lysstaver og grønne hengeplanter skaper en særegen atmosfære.

2. Endelig kan kundene ønskes velkommen inn i H&M Bogstadveiens nyoppussede lokaler, som er blitt åpnere og lysere. Det er presseansvarlig for H&M i Norge, Thea Kjendlie, glad for.

3. Juta (t.v.) og Thea viser fram noen av sommernyhetene som er å finne i butikken i Bogstadveien.

4. Den motebevisste finner noe for enhver anledning hos H&M Bogstadveien.

5. Mye spennende skjuler seg innenfor veggene i H&M-gården i Bogstadveien 11.

Bogstadveien 11 | 63 87 00 00 | www.hm.com/no

Tekst Ingri Valen Egeland Foto Ingri Valen Egeland og H&M