LOADING

Type to search

Gode vekstmuligheter under solfylt tak

aktiviteter bogstadpuls

Gode vekstmuligheter under solfylt tak

Fra kjedens største eiendomsmeglerkontor i fysisk forstand, sikter Privatmegleren Park mot nye høyder i et pulserende område.

Solstrålene presser seg gjennom glasstaket og treffer grønne palmeblader og solsengen like under. Du har kanskje allerede latt tankene fare av gårde til den franske rivieraen eller enda sydligere strøk, men vi befinner oss bare et steinkast unna handlegaten i Bogstadveien, i Sorgenfrigata 11. I hjertet av de nye, romslige lokalene til Privatmegleren Park.
– Vi har gledet oss som unger til å flytte inn hit. Etter nesten to år med koronarestriksjoner og hjemmekontor, er det fantastisk å komme hit og kunne treffes som kolleger igjen. Vi har i lengre tid vært på utkikk etter nye lokaler, samtidig har det ikke vært helt lett å finne et egnet sted. Å beholde den lokale tilhørigheten har vært veldig viktig for oss. Vi har beveget oss opp fra bakkeplan, men er fortsatt synlige og tilstedeværende i området, forteller daglig leder, partner og eiendomsmegler Mick Heiskel Schedin Rødsten.

Nærmer seg dobling
Eiendomsmeglerkontoret har i løpet av de siste årene ganske enkelt vokst seg ut av sine tidligere lokaler i Schultz’ gate. De som vanligvis loser boligsøkerne på rett vei, har selv vært på jakt etter «det rette stedet». Dette fant Rødsten og kollegene altså i andre etasje i Sorgenfrigata.
Mens årsgjennomsnittet for drøyt fem år siden lå på om lag 300 solgte enheter, var tallet i fjor rundt 500. Siden 2016 har Privatmegleren Park utvidet staben fra 12–13 ansatte til nærmere det dobbelte.
– Et av våre nyeste tilskudd i vår, er 62 år og har bred erfaring, mens vår yngste ansatte er 21 år gammel, så vi sprer oss i alder, kjønn, erfaring og kunnskapsområde. Det gjør at vi kan lære av hverandre. Vi bygger opp et godt, solid lag og spiller hverandre gode, slår den daglige lederen fast.
I kontorfellesskapet under det iøynefallende glasstaket, skal det, som seg hør og bør, være god takhøyde. Trivselen står sentralt.
– Det er mange av eiendomsmeglerne som er bortom her for å roe ned litt etter en stressende budrunde, konstaterer markedsansvarlig Hannah Douglas mens hun lener seg på shuffleboardet som har fått plass i åpne, lyse lokaler.

Sikter mot toppen
I fysisk forstand er Privatmegleren Park med de nye lokalene størst i kjeden. Omsetningsmessig ligger eiendomsmeglerkontoret på en tredjeplass.
– Vi sikter mot toppen også der, samtidig er det viktig for oss å ha en sunn vekst og ikke bli for store for fort. Jeg tenker det er realistisk at de siste kontorplassene her fylles opp i løpet av to til fem år, slik sett, mener Rødsten.
I de nye lokalene er det rom for 35 kontorplasser.
– Vi har kompetanse innen alt fra bygårder til hytter, i tillegg har vi egen advokat på huset, så per i dag mangler vi ingen. Likevel er alltid på utkikk etter motiverte folk som kan passe inn i vårt lag og gjøre at vi vokser videre, legger han til.

Norges heiteste område
– Etter min mening, befinner vi oss midt i Norges mest spennende og heiteste område. Majorstuen og Oslo Vest fungerer som en puls på markedet i resten av landet. Det er ikke bare å ta en posisjon i et slikt marked – det må man jobbe for til enhver tid, så vi er veldig stolte over det vi har bygd opp, sier Rødsten.
Ytre, internasjonale faktorer som koronapandemien og krigen i Ukraina, påvirker også det norske markedet, som likevel oppleves stabilt om dagen, ifølge eiendomsmegleren.
– Om volumet er lavt, holder prisene seg på et jevnt høyt nivå – det er godt besøk på visninger og bra trykk under budrundene på de boligene som blir lagt ut.
– I første halvdel av mars solgte vi 25 enheter på 10–12 dager. Spennet er veldig stort. Jeg kan jo ta meg selv som eksempel. I løpet av få dager solgte jeg et par eneboliger til 20 millioner kroner, en leilighet på 24 kvadratmeter til 3 millioner kroner og en 104 kvadratmeter stor leilighet til 12 millioner kroner. Man blir kastet ut i nye utfordringer hele tiden. Det er utrolig gøy, avslutter Rødsten.

1. Ansatte hos Privatmegleren Park samlet i sin nye oase. Fremst sitter Heidi Olsen og Hannah Douglas. I midten Emil Njå og Jonas Øien. På bakerste rad står Tobias Bakstad, Aurora Solbakk Andersen, Ine-Camilla Fiskum Graven, Andrew J. Hemker, Kennet Hessvik, Emil Bertling, Vilde Nadden, Mick Heiskel Schedin Rødsten og Thomas Landaas.

2. Fra kontorplassene er det god utsikt til Valkyriegata. Daglig leder Mick er glad for at han og kollegene endelig er på plass i nye lokaler.

3. En solseng og et knippe palmer har fått plass under soltaket i de nye kontorlokalene.

4. – Det er mange av eiendomsmeglerne som er bortom her for å roe ned litt etter en stressende budrunde, konstaterer markedsansvarlig Hannah. Her sammen med Tobias Bakstad.

Tekst og foto Ingri Valen Egeland

Sorgenfrigata 11 | 22 59 50 10 | www.privatmegleren.no/park

Les mer i vårmagasinet her: