LOADING

Type to search

Sommerfrisk styling på 1-2-3

bogstadpuls interiør

Sommerfrisk styling på 1-2-3

Med små, enkle grep kan du fornye kosekroken på balkongen eller gi samlingsstedet i hagen et sommerlig løft som sender tankene til Italias solfylte kyst.

– Dette er faktisk bare en stor potte som er snudd på hodet og brukt som bord. Tenker man kreativt, trenger ikke ting verken være så komplisert eller koste så mye, smiler Silje Arnesen mens hun danderer noen pyntegjenstander på den olivengrønne potten som ved siden av en mindre potte med et lite oliventre i, altså gjør nytten som bord.
Butikklederen hos Kid Interiørs flaggskipbutikk i Bogstadveien puffer et par puter og finner frem et teppe. Snart er sommerstemning og stilalternativer for enhver smak tryllet frem ute i handlegaten med den samme enkle grunnbasen.
– Man må prøve seg frem litt og finne det man selv liker, smiler hun.

Inspirert av Italia
Et par hovedlinjer peker seg likevel ut når det kommer til det stilmessige. Fra subtile, gylne, beige og grønne jordtoner, naturlige stoffkvaliteter i lin og bomull, strå, flettekurver og rustikke keramikkvaser til sterke, friske farger og store parasoller.
Nærmere bestemt knalloransje som solmodne appelsiner og blåtoner like forlokkende som hav og himmel ved Amalfikysten der Positano ligger – et yndet feriemål som er inspirasjonen bak sistnevnte «Positano Mood»-kolleksjonen.
Kommer du deg ikke helt til Italia i sommer, kan du med andre ord i alle fall gjenskape litt av den samme følelsen hjemme hos deg selv.

Har gått viralt
– Uavhengig av hva slags farger, former og materialer du foretrekker, skal du finne det som trengs for å kunne style ditt hjem på din måte hos oss, sier butikklederen.
På sommerstid har folk gjerne stort fokus på uteplassen – likevel er det tilbehør til soverommet som virkelig har fått oppmerksomhet hos Kid Interiør den siste tiden.
Florlette kreppsengetøy med sommerlige, blomstrete mønstre har nemlig blitt revet ut av hyllene etter at produktet gikk viralt og trendet på TikTok.
– Etterspørselen har vært helt ellevill. Plutselig kom det mange tenåringsjenter strømmende til butikken fordi de ville kjøpe kreppsengetøy. På bakrommet står det mange pakker stablet og klare for utsending, forteller Silje Arnesen.

1. Avslappet sommer­styling i subtile jordtoner.
2. Maritime, mørkeblå toner kombinert med knalloransje.
3. Nina Lundblad (t.v.) og Silje Arnesen hos Kid Interiør i Bogstadveien byr gjerne på stylingtips.
4. «Senk skuldrene, du er hjemme» står det skrevet på veggen over blå og beige sitteputer.
5. Kreppsengetøy fra Kid Interiør har gått viralt den siste tiden. Også lett sengetøy i lin er populært om sommeren.

Tekst og foto Ingri Valen Egeland

Bogstadveien 3 | 94 02 61 56 | www.kid.no

Les mer i sommermagasinet her: