LOADING

Type to search

Fargerik vår

bogstadpuls

Fargerik vår

Endelig er våren her – snøfri, solfylt, med lengre og lysere kvelder og ikke minst mer farge og liv i gatene. Snart blomstrer de vakre kirsebærtrærne våre i sin hvite og rosa prakt.

Apropos rosa. Rosa er årets farge og en gjenganger i magasinet både på forsiden og i moteserien vår, som vi tok på nyåpnede Pin Pin i Hegdehaugsveien 26, et stort spise- og opplevelsessted for alle.

I vårmagasinet kan du blant annet lese om alle de spennende butikkene og konseptene som har åpnet hos oss den siste tiden. Flere har også pusset opp og fornyet butikkene sine. Noen har dessverre forsvunnet, men nye er også på vei inn. Det er bare å glede seg!

Tromsø er Nordens Paris, men du kan også få følelsen av Paris her på Majorstuen. Vi guider deg til flere franske perler og i august settes selveste «Moulin Rouge The Musical» opp i vår egen storstue – Chateau Neuf.

Visste du at en spektakulær diamantsmuglerhistorie fra 1970-tallets Kenya fikk uante konsekvenser på tre kontinenter, også her i Bogstadveien i 2015? I hvert fall i den nylig utgitte spenningsromanen Vingespennet. Vi har tatt en prat med forfatter Anne Gro Gulla.

Lørdag 6. mai arrangerer vi markedsdag i hele Bogstadveien og Hegdehaugsveien for 66. gang. William Franck var blant initiativtakerne til den første bilfrie markedsdagen i 1988, en ekte handelsmann fra en familie med lange tradisjoner i gaten. Mange husker nok Franck-gården i Bogstadveien 11, hvor det helt tilbake i 1902 ble etablert utstyrs- og manufakturforretning.

I dag er markedsdagen fri for både bil og trikk og er blitt til en stor og fargerik festdag for alle, med massevis av gode tilbud og opplevelser. Så hold av lørdag 6. mai og lørdag 9. september.

Norske flagg henges opp til 1. mai på alle våre 28 flaggstenger.

Vi skal love å sette farge på tilværelsen denne våren!

Gleder oss til å se deg, og velkommen til en hyggelig stund hos oss!

 

Previous Article