LOADING

Type to search

Løftes frem i nyrenoverte lokaler

bogstadpuls Mote

Løftes frem i nyrenoverte lokaler

Det ble celeber snorklipping da det endelig kunne ønskes velkommen til relansering. Nå møter VIC Bogstadveien våren med ny stil.

Daglig leder Jannicke Kleppe i møte med en kunde bak disken i den nyoppussede butikken.

Det var influenser Marna Haugen som med strålende smil klippet snoren inn til de nyoppussede butikklokalene til dame- og herreforretningen i Bogstadveien 26 den 16. mars. Strømmet på gjorde også spente og nysgjerrige kunder.

– Butikken er totalrenovert, så her er absolutt alt nytt fra gulv til tak. Planløsningen har blitt bedre. Det bugner av flotte vårnyheter i butikk som kommer frem på helt nytt vis etter oppussingen, fastslår en fornøyd daglig leder i VIC Bogstadveien, Jannicke Kleppe.

Jannicke Kleppe (t.v.), Marna Haugen, Aimeè Zografos og Atina Rahimi møter våren på moteriktig vis i dress, boucle og friske farger.

Iøynefallende endring

Kleppe mener at særlig en endring er iøynefallende etter oppussingsprosessen.

– Det som utpeker seg spesielt, er nok fasaden. Vi har valgt å ha en åpen fasade, slik at forbipasserende kan kikke inn og få et inntrykk av alle de flotte varene som er i butikken, forteller hun.

Den daglige lederen håper dette vil bidra til å lokke enda flere inn.

– Bogstadveien er en av Norges flotteste handlegater, og VIC-butikken ligger midt i smørøyet, spør du meg. Vi har trikkestoppet rett ved butikken, noe som gjør at vi ligger lett tilgjengelig for mange. Rundt oss har vi både bakeri og andre shoppingdestinasjoner som gjør at vi blir et naturlig stoppested for mange.

 

Vårfriske farger

Kleppe og kollegene stilte ikledd kongeblått og rosa til relanseringen av egen butikk. Nettopp farger er et godt stikkord for hva som bør fylle garderoben i tiden fremover.

– Nå som vi går mot lysere tider, er det deilig å kle seg i mer farger igjen. Vi ser at dress til dame i friske farger definitivt er en stilsikker vinner denne våren, konstaterer hun.

– Ellers er bouclejakker en stor trend. En slik jakke er det perfekte plagget å style både til hverdags og til finere anledninger.

Marna Haugen holder frem en av sine favoritter.

Sikkert kort

Nøkkelplagget er å finne i vårlige farger hos VIC Bogstadveien.

– Vi har bouclejakker i nydelig oransje, korallfarge og vakker grønntone fra Mellowfield som er perfekte å slenge over skuldrene en vårdag.

Mens en fargesterk, stilren dress og en anvendelig bouclejakke er verdt å investere i for damene denne sesongen, mener den daglige lederen at skjortejakker er et sikkert kort for herrene.

– Det er noe vi ser mye av i motebildet denne våren. I butikken har vi blant annet en superflott skjortejakke i behagelig ullblanding fra merket vårt Vesbar som heter «Luke». Denne modellen er i både beige og grønn.

Jubelen var stor etter snorklippingen den 16. mars.

Tekst Ingri Valen Egeland  Foto Aurora Torres Heyerdahl

Bogstadveien 26 | 22 56 56 30 | www.vic.no

 

Previous Article
Next Article