LOADING

Type to search

Bli med på sommerfest 25. august 2023 – Moulin Rouge! The Musical

aktiviteter

Bli med på sommerfest 25. august 2023 – Moulin Rouge! The Musical

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening og Bogstadveien Magasinet inviterer til GRATIS forestilling og sommerfest fredag 25. august for alle medlemmer og butikkene på Majorstuen med ansatte.

Vi skal fylle opp vår egen storstue, Chateau Neuf på Majorstuen og se Moulin Rouge! The Musical (prøveforestilling) med blant andre Anders Baasmo, Heidi Ruud Ellingsen, Sondre Lerche
og Hans Marius Hoff Mittet i hovedrollene.

Hvor: Chateau Neuf, Slemdalsveien 15, rett opp i gaten
Når: Fredag 25. august kl. 19.00
Baren på Chateau Neuf åpner kl. 18.00
After Show: Vi samles på Gamle Major til hyggelige priser

Hold av kvelden, ta med ansatte, følge, kollegaer og meld dere på innen 15.juni til post@bogstadveien.no
En gylden mulighet til å gjøre noe ekstra og sosialt sammen med kollegaer!

21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen MOULIN ROUGE! –  med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, settes den Tony ® award-vinnende Broadwaymusikalen basert på filmen opp for første gang i Norge i en unik “non-replica”-produksjon.

Moulin Rouge! The Musical har premiere 30. august på Chateau Neuf i Oslo, som vil  bli fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris på slutten av 1800-tallet. Tiden er “La Belle Époque” – atmosfæren er magisk!

Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen vil være den aller største og mest påkostede produksjonen på Chateau Neuf til dags dato.

En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits

Moulin Rouge! The Musical kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy,  flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.

Velkommen – håper å se dere!