LOADING

Type to search

Solid stjernesamarbeid

bogstadpuls Mote

Solid stjernesamarbeid

En nordmann i verdensklasse er nå Samsonites globale ambassadør. Tennisstjernen Casper Ruuds favoritter finner du i det velkjente merkets flaggskipbutikk i Bogstadveien.

– Vi er stolte over samarbeidet og gleder oss til å demonstrere hans favoritter for kundene i vår butikk, sier butikksjef Anne Grethe Bjørsvik.
I butikkvinduene i Bogstadveien 23 lyser nå limegrønne kofferter i ulike størrelser fra Samsonites Proxis-serie imot kundene i den travle handlegaten utenfor.
Med det friske nye fargeinnslaget løftes for alvor lanseringen av det internasjonale samarbeidet med Casper Ruud frem i lyset.

Slitesterk og stilren
24-åringen fra Snarøya som briljerer på tennisbaner verden over, er Samsonite nye ansikt utad.
I likhet med tennisesset – som har nummer to på verdensrankingen som karrierebeste – er bagasjegiganten med amerikansk utspring blant de ledende på sitt felt. Nå har kreftene altså slått seg sammen.
Den verdenskjente norske sportsstjernen har et stort antall reisedøgn i bagasjen i jakten på nye idrettsbragder. Han vet bedre enn de fleste hva som kreves av kofferter og håndbagasje for at det skal fungere optimalt på reisen.
«Jeg spiller tennis og reiser rundt i verden det meste av året, og jeg elsker det. I den forbindelse trenger jeg slitesterk bagasje som gjør det enkelt for meg å komme meg rundt og tar seg bra ut på samme tid», uttaler Casper Ruud om samarbeidet i en pressemelding.

Kul og sporty «finish»
Tennisstjernerens fem enkle regler når det kommer til reise så vel som sport, betegnes ganske enkelt på denne måten: «I need to go harder, faster, lighter, stronger, smarter».
Samsonite-kolleksjonene Proxis og Ecodiver, med henholdsvis kofferter og håndbagasje i ulike størrelser, har med det blitt faste følgesvenner på reisen for Casper Ruud.
– Dette er lette, robuste og funksjonelle produkter med delikat innmat og kult og sporty design som man ikke trenger å være toppidrettsutøver for å legge sin elsk på, fastslår butikksjef Anne Grethe Bjørsvik i Bogstadveien.
– Vi ser at kofferter og håndbagasje er noe kundene i stadig større grad er opptatt av at skal matche sin personlige stil, fortsetter Bjørsvik.

Mange valgmuligheter
Butikksjefen påpeker at Proxis-serien, som hun omtaler som en av Samsonites letteste og sterkeste, foruten det nye limegrønne tilskuddet, kommer i seks ulike farger. De ulike størrelsene – M (69 cm), L (75 cm) og XL (81 cm) – samt kabinutgaven som regnes som håndbagasje (55 cm) kan dekke plassbehovet enten du skal på weekendtur eller langferie. Ytterskallet til koffertene i Proxis-serien er laget av materiale Samsonite selv har utviklet som gjenopptar sin form om den skulle bli deformert. De kommer for øvrig med både egen serviceavtale og fordelsprogram som gjelder både under og etter garantiperioden.
– I butikken har vi vår egen serviceavdeling. Her kan man få satt sin egen personlige vri på kofferten ved å få preget inn egne initialer blant annet. Det gjør den også lett gjenkjennelig i mengden når man er ute på reise, sier butikksjefen.

1. Casper Ruud er stadig på reisefot og global ambassadør for bagasjegiganten Samsonite.

2. Samsonites norske flaggskipbutikk ligger i Bogstadveien.

3. I butikken i Bogstadveien kan du få satt ditt eget personlige preg på bagasjen.

Bogstadveien 23 | 94 88 81 94 | www.samsonite.no

Tekst Ingri Valen Egeland Foto Samsonite og Ingri Valen Egeland

Les sommermagasinet her:

 

Previous Article