LOADING

Type to search

Sommermagasinet ute nå!

bogstadpuls

Sommermagasinet ute nå!

For en dag!

Lørdag 6. mai arrangerte vi markedsdag i hele Bogstadveien og Hegdehaugsveien for 66. gang. Det var salgsboder fra Kirkeveien og ned til Parkveien i begge retninger. Hele 1,2 kilometer med spennende varer, massevis av gode tilbud og fantastisk stemning! I tillegg var vi veldig heldige med været. Topp markedsdagsvær – delvis skyet og ikke for varmt eller kaldt. Og ut fra målinger har det aldri vært så mange besøkende til gatene våre noen markedsdag tidligere.

Våre to markedsdager, som vi har hatt siden 1988, er veldig viktige for oss og krever måneder med planlegging, både vi som arrangør og ikke minst for butikkene.

Lørdag 9. september er det ny markedsdag, fri for både bil og trikk. Så hold av dagen og bli med på kanskje Norges største markedsdag, med massevis av gode tilbud og opplevelser. Vi gleder oss til å se deg da også!

I dette sommermagasinet finner du masse spennende lokalt stoff. Motehuset Follestad fyller 100 år, og hos Majorstuen Blomster ved Valkyrie plass kan du nå kjøpe blomster hele døgnet. Det er et fargesterkt særpreg på solbrilletrendene denne sommeren hos Krogh Optikk, Casper Ruud samarbeider tett med Samsonite og Privatmegleren Park satser i området. Vi har også tatt en snakk med Sondre Lerche som har en av hovedrollene i den store musikalsatsningen denne høsten på Chateau Neuf – «Moulin Rouge! The Musical».

Og i god tradisjon, siden sommeren 1974, blir det sommerteater for de minste i Frognerparken. Det er skuespillerstudentene fra andre klasse ved Statens Teaterhøgskole som i år setter opp «Robin Hood».

Sommerens moteserie tok vi ute i gaten i Homansbyen – Landsbyen bak slottet. Et nydelig område nede i Hegdehaugsveien hvor vi før jul fikk ny asitatisk resturant, Eight etter Plah og Ahaan, en mye større Holzweiler-butikk og Camilla Pihl flyttet inn. Nylig har SkinConsept åpnet hudpleieklinikk i Hegdehaugsveien 27 og i nabolokalene har vi fått Naturkompaniet, en stor friluftsbutikk over to etasjer, og hvor vi etter sommeren får vi et nytt fransk brasserie og bar på motsatt side.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve det store mangfoldet i Bogstadveien, Hegdehaugsveien og sidegatene våre, og ønsker deg samtidig en riktig god sommer!

Jon Annar Berntsen
Leder Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening