LOADING

Type to search

Styrker laget før hektisk høst

bogstadpuls interiør

Styrker laget før hektisk høst

Et av de største enkeltkontorene innen eiendomsmegling her til lands, Privatmegleren Park, har nå fått med seg en erfaren salgssjef på laget. Både den nye salgssjefen og daglig leder spår travle tider fremover.

– Vi har i noen måneder jaktet en salgssjef for å styrke kontoret vårt ytterligere. Med Erik Steen på laget er vi nå 28 ansatte, noe som gjør oss til et av de største enkeltkontorene i landet, forteller Mick Heiskel Schedin Rødsten.
Han er daglig leder for, partner i og eiendomsmegler ved eiendomsmeglerkontoret som breier seg utover store lyse lokaler i andre etasje i Sorgenfrigata 11 som bedriften flyttet inn i fjor vår.
– Erik innehar bred kompetanse på salg og har lang erfaring fra både «melk og brød»-markedet og det mer eksklusive markedet. Han har også god kompetanse som salgsleder og har oppnådd gode resultater i tidligere jobb, utdyper han.
– Vi skal kunne tilby det meste av tjenester innen eiendomsmegling med den faglige og gode kompetansen som kreves. Erik blir en viktig brikke for oss, legger Rødsten til.

Erfaren selger
Erik Steen startet i jobben 1. juni og er strålende fornøyd med å være på plass. Han kommer fra tilsvarende stilling hos Aktiv Eiendomsmegling i Asker og Bærum.
– Privatmegleren Park er først og fremst et solid selskap, og ikke minst markedsledende i bydelen. Antallet meglere er stort. Mange gjør det veldig bra, og jeg opplever at det er en vinnerkultur på kontoret som jeg er glad for å kunne ta del i. Jeg håper selvsagt også å kunne bidra til et ytterligere løft. Nå blir min oppgave å følge opp teamets salg og prestasjoner og sørge for de beste verktøyene og forutsigbare rammer for at de skal lykkes så bra som mulig, i tillegg til å kombinere det med megling på høyt nivå for egen del.
– Jeg har jobbet med salg av eiendom siden 1996, først i Spania, og siden 1999 i Asker og Bærum. Det er en naturlig flyt av boliger mellom Bærum og Oslo Vest, og jeg har solgt boliger her siden 90-tallet. Likevel har jeg alltid tenkt at det må være noe eget ved å sitte som eiendomsmegler i området midt i «gryta» der mye skjer og mange og raske salg gjennomføres. Boligtypene er veldig varierte og spenner fra ettromsleiligheter til praktvillaer, og kvadratmeterprisen er den dyreste i landet, så du får brynt deg på det meste, konstaterer han.

Begynte som 16-åring
«Salgsgenet» har eksistert i den nye salgssjefen i lang tid, ifølge 49-åringen selv.
– I utgangspunktet er jeg en selger som har drevet med salg og kundekontakt hele livet. Det begynte med at jeg solgte sportsutstyr da jeg var 16 år gammel, humrer Erik, som trådte sine barnesko i Bergen, men har holdt seg på Østlandet siden 1993. I dag er han bosatt på Strømmen.
Privatmegleren Parks nye salgssjef beskriver seg selv som en målrettet og målbevisst lagarbeider. Han røper for øvrig at han lever etter to læresetninger med forkortelsene «KISS» og «EKTE».
– «KISS» står for «Keep it simple and stupid» – det enkle er ofte det beste, en megler skal ikke komplisere ting for mye. Man blir likevel aldri utlært. Den dagen du tror det, er du ferdig i salgsbransjen. «EKTE» er forkortelsen for fire grunnpilarer jeg lever etter i mitt virke: «energisk, kunnskapsrik, tillitsvekkende og empatisk».

Spennende tider
– Vi lever i en tid med anstrengt økonomi i form av økte priser og rentevekst som følge av verdenssituasjonen. Det påvirker selvsagt boligmarkedet. Byggingen av nye boliger har bremset opp, samtidig som det er et stort underskudd på boliger. Det er ikke færre enn før som søker seg til Tigerstaden, hvilket gjør at vi vil se prisene stige ytterligere i den forstand. Med få boliger på markedet og flere kjøpere, ligger det an til en høst med godt salg, mener Steen.
Det er den nye salgssjefen og daglig leder Mick Heiskel Schedin Rødsten samstemte om.
– Kombinasjonen av midlertidig byggeforbud, utlånsforskrift og høye renter gjør at det er færre kjøpere i markedet. Vår anbefaling er derfor å kjøpe i nærmeste fremtid, fra mellom seks til åtte måneders tid, før prisene fortsetter enda videre oppover, sier han.
– Med høye renter vil det bli for dyrt for mange å kunne finansiere byggeprosjekter, slik at byggekostnaden kan komme til å gå til himmels. For nybygg fremover vil vi se at kvadratmeterpris på 200.000 kroner blir mer og mer vanlig, fortsetter Rødsten.
– Husk; så lenge man kjøper og selger i samme markedet, er forholdet ofte trygt, minner den daglige lederen om.
– Stikk gjerne innom oss i Sorgenfrigata 11 for en hyggelig boligprat, avslutter Rødsten.

1. Privatmegleren Park flyttet inn i nye store lokaler for et drøyt år siden.
2. Erik Steen har arbeidet som eiendomsmegler med base på Bekkestua i en årrekke. Her utenfor sin nye arbeidsplass i Sorgenfrigata.
3. Daglig leder, partner og eiendomsmegler Mick Heiskel Schedin Rødsten er svært fornøyd med nyansettelsen.
4. Majorstuen er et spennende område å være eiendomsmegler i, mener den nye salgssjefen.

Sorgenfrigata 11 | 22 59 50 10 | www.privatmegleren.no/park

Tekst Ingri Valen Egeland Foto Ingri Valen Egeland og Flokkmannphotography

Les sommermagasinet her: